Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Skaberne bag Halo-serien: "Vi tænkte slet ikke på spillene"

Angiveligt startede de med at observere spillene mere nøje, men det endte ikke så godt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvorimod en filmatisering af et spil naturligvis skal fortolke karakterer, begivenheder og scener, der er i sin spilform er interaktive, så er der så stor forskel på spil- og film(tv)-versionen af en given sekvens, at det ikke altid er hjælpsomt for folkene bag at have indgående kendskab til kildematerialet fra et mekanisk synspunkt.

Eksempelvis siger showrunneren på den nye Halo-serie til Variety, at de ikke på den måde tænkte på spillene da de formede serien, fordi først og fremmest handlede det om at få det her univers til at fungere via helt anderledes fortællingsteknikker:

"We didn't look at the game. We didn't talk about the game. We talked about the characters and the world. So I never felt limited by it being a game."

Yderligere siger 343 Industries' Kiki Wolfkill, at de startede med at tage mere direkte udgangspunkt i spillene, men at det ikke endte godt:

"Early on, we were thinking about doing something that could tie very closely with the game. What we were finding was, trying to verbatim stay with everything that'd come before wasn't serving the medium. It also wasn't serving the creative teams and their need to express a story and build the world through their eyes."

Halo 2

Relaterede tekster

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold