Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Motorstorm: Apocalypse

Sony annoncerer Motorstorm 3

Motorstorm Apocalypse er navnet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi skrev om rygterne tidligere på ugen, og nu har Sony annonceret det officielt: Der er et nyt Motorstorm-spil på vej, der bærer navnet Motorstorm Apocalypse.

Som rygterne sagde, danner San Francisco denne gang baggrunden spillet. Som navnet antyder bliver det dog ikke en post-apokalyptisk udgave af byen, men i stedet en apokalyptisk version. Racerløb midt i verdens undergang, med andre ord. Den var ny.

Sony lover online multiplayer for 16 spillere og splitscreen for fire. Desuden taler Sony om en vedvarende verden i spillets singleplayer-del, så bygninger, der ødelægges under et løb, forbliver ødelagte når man besøger banen igen senere hen.

Sammen med annonceringen har Sony udsendt de første fire billeder fra spillet, som du kan se nedenfor.

Motorstorm: Apocalypse
Motorstorm: Apocalypse
Motorstorm: Apocalypse
Motorstorm: Apocalypse

Relaterede tekster

Motorstorm: ApocalypseScore

Motorstorm: Apocalypse

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Hvad gør man når verden er gået under og civilisationen som vi kender den er brudt fuldstændig sammen? Man kører selvfølgelig racerløb gennem ruinerne! Vi anmelder det seneste Motorstom.Indlæser mere indhold