Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony misser lige præcis deres nedjusterede salgsmål

Der er nu solgt mere end 59 millioner PlayStation 5 maskiner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har frigivet deres seneste finansielle kvartalsrapport for perioden januar til marts 2024, samt for hele budgetåret 2023, som for Sonys vedkommende strækker sig fra april 2023 til og med marts 2024.

I februar sænkede Sony deres forventninger til salget af PlayStation 5 konsoller i budgetåret 2023 fra tidligere 25 millioner eksemplarer til 21 millioner - og de var meget tæt på at nå deres mål, da de formåede at sælge 20,8 millioner maskiner i perioden.

Sony meddeler i den forbindelse også, at der i sidste kvartal blev solgt 29% færre konsoller end i samme kvartal sidste år og de forventer at salget vil falde yderligere til 18 millioner maskiner i dette budgetår, som slutter i marts 2025.

Det kan måske lyde lidt underligt, når alt tyder på, at de vil lancere en PlayStation 5 Pro senere i 2024, men for det første er en Pro-maskine ikke et mainstream produkt på grund af en forventelig høj pris og for det andet har Sony ikke har nogen store udgivelser i deres populære serier i løbet af 2024, hvilket vil have en indflydelse på salget af maskiner.

PlayStation 5 er nu oppe på 59,2 millioner solgte maskiner og på trods af Sonys nedjusteringer, er den godt på vej til at blive en af de bedst sælgende PlayStation konsoller, da PS5 på nuværende tidspunkt allerede har solgt omkring 50% af hvad PS4 gjorde, mens der stadig er et stykke op på de 159 millioner solgte PlayStation 2 maskiner.

Sony misser lige præcis deres nedjusterede salgsmål


Indlæser mere indhold