Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man

Spider-Man er PlayStations andenstørste lancering på PC

Det blev dog stadig slået af God of War, der forbliver på toppen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spider-Man udkom for nylig endelig på PC-platformen, og det lader som om at forbrugerne har taget godt imod spillet til trods for nogle tekniske problemer i starten. Eurogamer kan faktisk fortælle, at spillet officielt har slået blandt andet Horizon: Zero Dawn og Days Gone i forhold til antallet af aktive spillere.

Mere specifikt fremgår det via SteamDB, at spillet har ramt 66,426 samtidige spillere på platformen, som godt nok halter bagefter God of War med 73,529, men har slået Zero Dawns 56,557 og Days Gone med 27,450.

Det er et godt tegn for PlayStations PC-strategi lige nu, og maler et positivt billede af fremtiden, hvor Sony måske ikke er lige så lang tid om at bringe de her spil til platformen.

Spiller du det?

Spider-Man

Relaterede tekster

Spider-ManScore

Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden er endelig forbi, og Insomniac Games' mest ambitiøse spil til dato står for døren. Vi har anmeldt det ultimative Spider-Man-spil.Indlæser mere indhold