Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield har mere end 10 millioner spillere

Det klarer sig meget bedre end Skyrim lige nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var aldrig et spørgsmål, om Starfield ville blive et af årets mest populære spil, så det kom nok ikke bag på mange at høre, at Bethesda Game Studios' første nye IP i over to årtier havde over to millioner spillere før dets "officielle udgivelse", slog rekorder på Steam og blev Bethesdas største spiludgivelse nogensinde. Men det stopper ikke der.

Bethesda afslører nu, at mere end 10 millioner mennesker har spillet Starfield i løbet af de sidste to uger. Det betyder naturligvis ikke et tilsvarende antal solgte eksemplarer, for flere millioner nyder spillet via Game Pass. Det gør det dog ikke mindre imponerende, og det bør tages i betragtning, at det tog The Elder Scrolls V: Skyrim en måned at opnå samme milepæl. Tiden må dog vise, om Bethesdas nye rumeventyr nogensinde vil kunne konkurrere med Skyrims 60 millioner solgte eksemplarer.

Er du en af de mange mennesker, der har spillet Starfield i løbet af de sidste to uger? Og hvor ligger du i så fald rent karaktermæssigt?

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold