Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Returnal

SteamDB-data foreslår at Returnal kommer til PC

Den lader altså til at være god nok.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Housemarques Returnal har været en stor succes på PlayStation 5, og vi ved allerede at Sonys plan er at introducere flere konsoleksklusiver på PC-platformen inden længe. Derfor bør man let kunne lægge to og to sammen.

Ja, faktisk er der for nylig dukket kildefiler op via SteamDB, der lader til at bekræfte at Returnal er på vej til PC. Faktisk dukkede det op under kodenavnet "Oregon", men i selve filerne er der referencer til "Atropos", den planet som spillet foregår på.

De tilknyttede tags er desuden "Bullet Hell, Roguevania, Rogue-lite, Rogue-like, Third-Person Shooter and Female Protagonist", som alle refererer direkte til Returnal.

Vi afventer en konkret afsløring.

Returnal

Relaterede tekster

5
Vi anmelder Returnal på PCScore

Vi anmelder Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Returnal er vendt frygteligt tilbage! Laursen har kæmpet sig vej gennem mørklagte ruiner og mangearmede uhyrer for at levere en hurtig anmeldelse af spillets PC-udgave.Indlæser mere indhold