Dansk
Gamereactor
nyheder
Stellar Blade

Stellar Blade demo er nu live på PlayStation Store

Demoen indeholder den første bane og den første boss, og ens save data kan overføres til det fulde spil når det udkommer den 26. april.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stellar Blade har været undervejs i noget tid til PlayStation 5, og i slutningen af november annoncerede Sony og koreanske Shift Up, at Sony skulle udgive og distribuere spillet på verdensplan.

Mod slutningen af 2023 blev spillet stille og roligt udsat til 2024 og senere kom der en udgivelsesdato på, som hedder 26. april.

Den 11. marts landede Stellar Blade demoen på PlayStation Store - men efter bare 30 minutter forsvandt den igen. De hurtige, som nåede at hente demoen, fik rettighederne til demoen trukket tilbage og de kunne derefter ikke længere spille den.

Nu er demoen så endelig landet og den vil snuppe blot 16GB af din PS5 SSD og demoen indeholder den første bane samt den første boss, og ens save data kan overføres til det fulde spil når det udkommer den 26. april.

Du kan også læse vores indtryk af Stellar Blade demoen her.

Stellar Blade

Relaterede tekster

Stellar BladeScore

Stellar Blade

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Stellar Blade fra sydkoreanske Shift Up er et overraskende spændende bekendtskab af en type, vi ikke ser så ofte længere. Læs her hvordan spillet klarer sig.Indlæser mere indhold