Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter 6

Street Fighter 6 har allerede over en million spillere

Capcoms seneste hit er virkelig... ja, et hit.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har allerede kunne rapportere om rekordstor aktivitet i Steam-versionen af Capcoms seneste hit, Street Fighter 6. Men det viser sig, sjovt nok, at det ikke kun er på PC at spillet viser sig at være uhyre populært.

Nu har vi endelig noget der ligner nogle officielle tal, eftersom Capcom har afsløret via Twitter, at de henover weekenden krydsede en million spillere.

Det er naturligvis ikke et salgstal, det er antal spillere, men det skal dog siges at spillet ikke er en del af nogen abonnementstjeneste, så vi regner med at de enten er tæt på, eller allerede har krydset en million solgte eksemplarer også.

Den ene million blev nået på tre dage.

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold