Dansk
Gamereactor
nyheder
Napoleon

Successions Brian Cox siger at Joaquin Phoenix var "truly terrible" i Napoleon

"I would have played it a lot better than Joaquin Phoenix, I tell you that."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er meget sjældent at skuespillere har direkte dårlige ting at sige om hinandens arbejde, selvom at kvaliteten af præstationerne fra selv de mest etablerede Hollywood-skuespillere naturligvis svinger baseret på et hav af faktorer.

Joaquin Phoenix er generelt hyldet, men fik dog lidt kritik for den måde han kastede sig over rollen som Napoleon i Ridley Scott-filmen af samme navn, og Successions Brian Cox er ikke bare enig, men holder intet tilbage.

I et interview med The Standard siger Cox at Phoenix var "terrible" i rollen:

"Terrible. It's terrible. A truly terrible performance by Joaquin Phoenix. It really is appalling. I don't know what he was thinking. I think it's totally his fault and I don't think Ridley Scott helps him. I would have played it a lot better than Joaquin Phoenix, I tell you that. You can say it's good drama. No - it's lies."

Det skal siges at Cox har kritik til voers for både method acting i Braveheart, amerikansk politik og meget mere i det interview, men har han ret i forhold til Phoenix' præstation som Napoleon?

Napoleon

Relaterede tekster

6
Napoleon

Napoleon

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Måns Lindman

Vi har været et smut inde forbi og se Ridley Scotts storslåede krigsfilm, og har både røde roser at dele ud og lidt piskesmæld også.Indlæser mere indhold