Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Syndicate

Syndicate har besked til piraterne

Opfordrer dem til at søge job

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når en pirat-gruppe har knækket kopibeskyttelsen på et spil og sendt det ud med deres virtuelle piratskibe, så pakker de ofte en såkaldt .nfo-film med.

Den indeholder typisk et logo lavet med ASCII-grafik, instruktioner til hvordan man installerer spillet, og hilsener til andre warez-grupper.

Sådan en .nfo-fil er der også med i den helt legale udgave af Syndicate, lavet af udvikleren Starbreeze selv, skriver Rock Paper Shotgun. Filen er komplet med ASCII-logo og installationsinstrukser, der lyder som følger:

Install Notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Insert disc
2) Play ;)

Filen fortsætter endvidere med at fortælle hvor mange folk og hvor lang tid det har taget at udvikle spillet. I vanlig warez-gruppe-stil slutter filen af med at opfordre til at søge job hos Starbreeze - tilsyneladende ud fra devisen om, at hvis du er dygtig nok til at cracke vores spil, så er du sikkert også dygtig nok til at arbejde her.

Syndicate

Relaterede tekster

SyndicateScore

Syndicate

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Tag trenchcoat på, stik en mikrochip i hjernen og giv den som voldelig og hensynsløs agent. Rasmus anmelder genskabelsen af Syndicate på PC.Indlæser mere indhold