Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Arise

Tales of Arise får en massiv udvidelse til november

Over to år efter den oprindelige udgivelse kan spillere drage på nye eventyr i en "smuk fantasy-verden".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er gået to år, siden Tales of Arise udkom. Og Bandai Namco må have været ganske tilfredse med spillets modtagelse af kritikere så vel som spillere, for nu er der nyt indhold på vej til spillet.

Og vi snakker ikke bare et par nye quests, outfits eller lignende. Nej, d. 9. november udkommer der en kæmpe udvidelse ved titlen Beyond the Dawn, som byder på over 20 timers indhold. Ifølge pressemeddelelsen kan fans se frem til "new quests, dungeons, boss fights, and an epic new story arc all within the backdrop of an evolving, beautiful fantasy world".

Du kan tjekke annonceringstraileren til udvidelsen ud nedenfor, så vel som en håndfuld screenshots. Udvidelsen lander som sagt d. 9. november, og det er på PC, PlayStaytion og Xbox.

HQ
Tales of AriseTales of Arise
Tales of AriseTales of Arise
Tales of AriseTales of Arise
Tales of AriseTales of Arise

Relaterede tekster

4
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Tales of Arise er det seneste skud på Bandai Namco's "Tales"-stamme, og sikke en farverig JRPG-blomst det er.

0
Tales of Arise får ny højstemt trailer

Tales of Arise får ny højstemt trailer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Bandai Namco har hele to store JRPG-spil klar til lancering i de kommende par måneder. Om to uger lancerer det sci-fi-prægede Scarlett Nexus, og i starten af september...Indlæser mere indhold