Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

The Division 2 får fortsat nyt indhold i de næste par år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en række af Ubisoft seneste afsløringer, hvor de blandt andet afslørede at de havde haft det bedste kvartal for studiet nogensinde, at de ville udgive flere mobilversioner af deres AAA spil og at de ville tage afstand fra traditionelle AAA-titler, fortalte de ligeledes at The Division 2 kommer til at blive ved med at modtage nyt indhold i 2021 og 2022. Selvom udvikleren Ubisoft Massive har hænderne fulde både med et nyt Avatar, som stadig ikke har en titel, og et open-world Star Wars spil, så vil de stadig blive ved med at vise kærlighed til deres looter shooter et stykke tid endnu.

Det seneste nye indhold tilføjede The Summit, en 100 etagers skyskraber med forskellige udfordringer, men vi har ikke mere information om de fremtidige opdateringer. Hvad vi ved er dog, at studiets næste store titel kommer til at være det unavngivne Avatar-spil, før Star Wars spillet.

Ikke at denne nyhed kommer bag på os, da vi ved at Star Wars udkommer tidligst i 2023, da EA's eksklusive rettighedsaftale udløber officielt. Endnu en nyhed om Star Wars spillet, som dog heller ikke er så overraskende, er det faktum at spillet bliver udviklet i Massive's Snowdrop Engine. Dette kunne muligvis tyde på, at det kommende Star Wars bliver et tredje persons skydespil, men vi kan ikke vide det med sikkerhed endnu.

The Division fik for nyligt en opdatering til Xbox Series X/S og PS5.
Spiller i stadig The Division 2 derude, og håber i på at det nye Star Wars spil kommer til at have samme stil som looter shooter-spillet?

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold