Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Falconeer

The Falconeer får ny trailer og ny opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de eksklusive Xbox titler som lancerede med den nye generation af konsoller sidste år var The Falconeer, som så dig flyve højt oppe i skyerne som en falke-ridder. Siden udgivelsen har udviklerne Tomas Sala været gode til at udgive løbende opdateringer, og i slutningen af sidste år blev blandt andet en gratis Kraken opdatering tilføjet. Nu kommer der mere indhold til det flyvende pirat liv.

Opdateringen hedder Atun's Folly og i den kan spillere se frem til en helt ny pirat koloni, som giver nye missioner og spillere kan opsøge nye muligheder dér. Ligesom Kraken opdateringen, så koster Atun's Folly ikke ene krone, og hvis du er interesseret i hvad du kan få ud af den kommende opdatering, så kan du tjekke traileren ned herunder.

The Falconeer er lige nu tilgængelig på Xbox Series X/S, Xbox One og PC, og Atun's Folly opdateringen er live på alle platforme lige nu.

HQ
The Falconeer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold