Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Flash

The Flash står til at blive det største superhelteflop nogensinde

Før var det sågar en anden DC-film, Shazam Fury of the Gods.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resten af verdens anmeldere var ikke lige så begejstrede for The Flash som vi var, men måske mere kritisk har filmen bare af diverse årsager ikke rigtig ræsonneret med publikummer verden over.

Det betyder at filmen, fra start af, havde en skuffende åbning, men det er nu blevet til at filmen er ved at indtage positionen som det største superhelteflop nogensinde. Som Koimoi kan rapportere, så står filmen til at generere et tab på $200 millioner for Warner Bros.

Dermed tager den "æren" fra Shazam! Fury of the Gods, Wonder Woman 1984 og The Suicide Squad - alle DC-film der figurerer i toppen. For nogle af de film skyldes det dog COVID-pandemien, der gjorde det umuligt for film at hive de nødvendige penge hjem fra biograferne.

Tror du at James Gunn og Peter Safran kan redde hele projektet?

The Flash

Relaterede tekster

0
The Flash

The Flash

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Instruktør Andy Muschietti rammer plet, for The Flash er rendyrket popcorn-underholdning af den nærmest nostalgiske skuffe.Indlæser mere indhold