Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Guide til minder

Historien om den nye Zelda fortælles i stykker spredt over hele sin enorme åbne verden. Sådan kan du sætte disse stykker sammen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du allerede spiller The Legend of Zelda: den overvældende The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Du har måske bemærket, at fortællemetoden minder meget om The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det vil sige, Link samler minder fra en anden tid for at fuldføre puslespillet om historien om dette nye eventyr.

Lige siden du først kommer ned fra Sky Isles, eller endda i trailerne, vil du have bemærket de store mærker, der er dukket op over hele Hyrule Surface. De er relateret til stykker af historien, og hvis du allerede har nogen af dem, ved du, hvad de er. Det følgende er en guide, der hjælper dig med at finde dem alle. Hvis du stadig ikke ved, hvad vi taler om, så kom tilbage her, når du finder den første. Denne artikel vil også indeholde nogle meget lette historiespoilere. Du er blevet advaret.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda: Rigets tårer - Hvor er alle dragetårerne?

Minderne om spillet (du kan afspille dem igen i menuen Rejsebeskrivelse ved at trykke på "-"), der udgør historien om Tears of the Kingdom, er hovedsageligt de "tears of the Kingdom", der giver spillet sin titel, specifikt kaldet Dragon Tears af Impa og forskerne. Hvad angår de mærker, der ligner de mytiske korncirkler (for eksempel afbildet i filmen Tegn) eller Nazca-linjerne, kaldes de her passende Geoglyffer og er besættelsen af den gamle sheikah denne gang.

Forresten, hvis du vil vide mere om alt dette og få nogle visuelle spor i selve spillet, vil møderne med Impa tage dig til Forgotten Temple , i slutningen af Tanagar Canyon (bare rolig, det er ikke inficeret med Guardians eller nogen hårde fjender). Men hvis du er lige efter historien og ønsker at få fingrene i den så hurtigt som muligt, er her en guide til alle minderne / mellemsekvenserne i spillet, og hvordan du låser dem op.

Dette er en annonce:

I alt der er 12 Dragon Tears og 18 minder i alt .

Her fortæller vi dig, hvordan du får alle minderne om eventyret, men vi giver dig ikke spoilere om, hvad de afslører.

Hukommelse 01: Mestersværdets kraft

For at få den første hukommelse i kronologisk rækkefølge vil du allerede have spillet i et par timer, fordi det sker i selskab med Great Deku Tree, som lad os sige er disponeret, når du først møder ham. Først skal du derfor være i stand til at tale med ham, men det er en del af en separat søgen. Denne scene foregår mellem Breath of the Wild og Tears of the Kingdom og har logisk nok at gøre med mestersværdets vigtige rolle i begge eventyr. Kort sagt, hvis du virkelig ønsker at gøre denne først, skal du være forberedt, da søgen efter at lindre Deku-træet for hans maveproblemer kan være en ganske udfordring.

Hukommelse 02: Opvågningen

Den første hukommelse, der vises i dette spil kronologisk, er nummer 02 på din Purah Pad, fordi det er den scene, du aktiverer, så snart du starter din gennemspilning. Faktisk er det det første, du så af Tears of the Kingdom, allerede med de ældre trailere. Du ved, hvem den mumie er ...

Dette er en annonce:

Der er ingen specielle trin til denne. Bare start spillet.

Hukommelse 03: Lost - Dragon's Tear 1

Geoglyfen i form af Rauru er den mest oplagte, fordi den ligger på græsset på den nordlige Hyrule-slette, mellem slottet og Nohmy Swamp. Det er umuligt at gå glip af det under din første flyvning rundt på kortet. Dråben ses også let på zonais hoved. Selve missionen guider dig her for at undersøge denne første geoglyf fra et fugleperspektiv fra en luftballon med Impa, men husk, at du måske ikke har paraglideren endnu! Sørg for at få fat i det, før du går højt op, så du kan sikre en sikker nedstigning. Du kan gøre det ved at gennemføre de første par trin i Crisis at Hyrule Castle-missionen.

Hukommelse 04: En ukendt verden - Dragon's Tear 2

Da søgen inviterer dig til at starte ved Orni-landsbyen, er dette sandsynligvis også den anden geoglyf, du vil støde på, i form af et tempel. Det er på Tabanta Hill, mellem Tanagar Canyon og Orlim Lagoon. Dens dråbe ses over indgangsbuen til templet på tegningen.

Hukommelse 05: Minerus råd - Dragon's Tear 3

Geoglyfen i form af Nintendo Switch eller Purah Pad er også ret centralt placeret, selvom du afhængigt af rækkefølgen af dine quests kan finde den meget senere. På kortet er det mellem Beele Meadow og Beele Valley, eller mere bredt halvvejs mellem Hyrule Castle og Zora-regionen. Dråben er i midten af skærmen og er tydeligt synlig.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Hukommelse 06: Gerudo-angrebet - Dragon's Tear 4

Stadig i midten af kortet, men denne gang sydvest for sletten, ved siden af Samare-plateauet, er geoglyfen i form af Moldora, og dens dråbe er på den stadig buede hale. Du finder det nemt fra Riverside Stable: I Batol Lagoon, i den øverste del af tegningen i en lille cirkulær skov.

Hukommelse 07: Falsk loyalitet - Dragon's Tear 5

Naturligvis er geoglyfen dedikeret til Ganondorf ved indgangen til Gerudo, på den indre væg af klippen med udsigt over ørkenen, under Zaffir-plateauet. Selvom det er meget lodret, finder du dråben i hjertet af tegningen på sneen.

Hukommelse 08: Zelda og Sonia - Dragon Tear 6

Noget længere nord for den forrige er denne geoglyf dedikeret til Sonia langt mod vest i en lige linje fra Watch Fort på Ilumen Plateau i Hyrule Hills. Dråben ses i højre kant af monarkens hårtegning.

Hukommelse 09: Sonia's tragedie - Dragon's Tear 7

Hvor gennemtænkt er denne geoglyf? Det er formet som en gerudodolk og ser meget flot ud trykt over den eneste geografiske formation i hele Hyrule, der har samme form: Bressia-halvøen, i det sydøstlige hjørne af kortet, øst for Onaona Village. Dråben ses i den ene ende af våbenvagten, over skæftet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Hukommelse 10: Dæmonkongens fødsel - Dragon's Tear 8

Wow (undskyld). Denne kraftfulde hukommelse er også let at finde, især hvis du er gået på jagt efter Zeldas gyldne hest. Det er oven på den snedækkede North Tabanta Steppe, det er gigantisk og formet som en.... Nå, som en dæmon. Tåren er på venstre kant af tegningen.

Hukommelse 11: Dæmonkongens hær -

Denne hukommelse har ingen geoglyf og aktiveres ved at gå videre i selve historien, naturligvis når du er kommet langt nok til at se den fantastiske scene for, hvad Ganondorf er i stand til efter at have erhvervet den hemmelige sten i den forrige hukommelse. Du vil se det ved at gå til Hyrule Castle og følge hovedopgaven efter at have afsluttet de fire templer, der er forbundet med de fire plager.

Hukommelse 12: De vises ed - Dragon's Tear 9

Logisk formet som en magatama eller hemmelig sten, er denne geoglyf placeret i den østlige ende af kortet, på Talu Plateau, der allerede vender ud mod Lanayruhavet. Hvis du ser på magatama som en '9', er dråben på sin nederste højre kurve.

Hukommelse 13: Monarkens pligt - Dragon's Tear 10

Denne geoglyf er også meget klar, og måske finder du den meget tidligt, fordi den skinner på en mur af Hylia-søen. Hvis du ser på tegningen, vil du let se dråben i sin blomst øverst til venstre, men pas på den flammende Gleeok, der bevogter broen!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Hukommelse 14

[Under opførelse, men kom snart tilbage, hvis du leder efter denne!]

Hukommelse 15: Sværdet fra en anden æra - Dragon's Tear 11

Denne geoglyf i form af Master Sword kan ses liggende vandret mellem ruinerne af Oumbra og Eldin Range, og tåren er en af de nemmeste, fordi den er i den ene ende af Evil Destroyer Sword, næsten ved spidsen af bladet. Tip: Hvis du ikke flyver rundt, og du finder dig selv at udforske undergrunden, kan du klatre direkte til geoglyfen nedenunder ved hjælp af Ascend på en søjle.

Hukommelse 16

[Under opførelse, men kom snart tilbage, hvis du leder efter denne!]

Hukommelse 17: Dragens tårer - Dragens tåre 12

Megahistorien, som vi ikke vil spoile her, afsløres i al sin pragt med denne bonuståre. For at låse den op skal du have fundet de foregående elleve. Denne vil derefter falde på et meget genkendeligt sted: Spiralhalvøen, den med spiralhaleformen, i Akkala. Måske kan du endda teleportere direkte til Gemimiq-helligdommen for at finde den sørgeligste tåre et par meter væk.

Hukommelse 18: Zeldas ønske

En anden får du uden en geoglyf, der går naturligt frem i historien. Dette sidste minde på tidslinjen er tættest på din nuværende tid, når dæmonkongen er begrænset til fortiden, og du vil se, at det hænger sammen med, hvad der sker i Temple of Time i begyndelsen af spillet. Du vil vende tilbage, når du får det tilbage på sin dedikerede mission.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold