Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Guide til særlige heste

Er der en anden kæmpe hest i Zelda: TOTK og en Zelda-montering? Kom og læs denne artikel, så fortæller vi dig alt om det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fra den legendariske hoppe Epona i Ocarina of Time til frem for alt Breath of the Wild, har de mounts, som Link har brugt til at krydse Hyrules lande, næsten været co-starring karakterer i hans eventyr, og den fremragende The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom må ikke overgås i sin kærlighed til heste. Faktisk vil vi sige, at der er endnu flere spektakulære heste (magiske, endda prangende), og der er også en større involvering af Malanya, hestenes guddom.

Før jeg fortæller dig, hvor de sjældne heste er, skal du huske et par ting. For det første, at staldene har ændret sig lidt (nogle er lukket eller er endda blevet hovedkvarter for en anden virksomhed). Heste har også en ekstra egenskab i Tears of the Kingdom: trækkraft, der tydeligvis bruges til at trække vogne ... eller stort set alt, hvad du kan tænke på. Endelig, for at lære mere om emnet monteringer, kan du altid hente en seng fra Malanya i en fungerende stald: hun vil afsløre nogle af de mest nyttige hemmeligheder for de bedste riddere.

Sådan får du Zeldas trofaste gyldne hest

Måske er den mest spektakulære nyhed i spillet denne prøve, der tilhører prinsessen med en skinnende gylden manke (det ligner næsten en vogn) og ret afbalanceret statistik. Hvis du leder efter, hvor den gyldne hest er, er det ret nemt, så længe du ikke kommer for tæt på den omkringliggende Glacial Griock. Fra Steppestalden, som du sikkert allerede har lokaliseret ved først at gå til Orni-landsbyen, skal du rejse op gennem centrum af den nordlige Tabanta-steppe. Før du ankommer til dæmonkongens geoglyf, vil du se en gruppe heste, blandt hvilke Zeldas trofaste gyldne hest tydeligt skiller sig ud.

Du skal bruge cirka to fulde udholdenhedshjul for at tæmme denne prøve, og hvis du mangler i den henseende, kan du altid tilberede noget mad eller eliksirer. Når han er tæmmet, skal du prøve at returnere ham til Harloa i stalden, som vil betro ham til din pleje sammen med det kongelige hovedtøj, den kongelige sadel og en forfriskende eliksir til indsatsen. Du kan nu registrere ham i stalden (vi kaldte ham Goldie).

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Dette er en annonce:

Sådan får du den store hvide hest

Kan du huske den gigantiske hest i BotW, der blev fundet syd for Plateau of Dawn? Nå, her er det største bjerg i spillet en albino-version af det og en hyldest til Malanya og hendes originale Fairy Fountain. Du vil først høre, at han bor omkring området Farone's Stable, og derefter, enten fra en forbipasserende eller fra Malanya selv i den besked, hun giver dig i dine drømme, vil du lære, at han normalt ses nøjagtigt over Lake of the Equids, i den sydlige ende af kortet fra stalden.

Selvfølgelig er det meget mere stædigt og vil give dig et godt spark, hvis du prøver at ride det bagfra. Det er lige så stort som sin forgænger og kræver igen en hel del udholdenhed. Men du klarer dig godt, hvis du allerede har Master Sword, eller hvis du har lavet noget kraftig mad.

Du vil være i stand til at registrere ham i enhver stald (vi kaldte ham Santiago, selvfølgelig), men du vil ikke være i stand til at skifte hans sadel eller hovedtøj, fordi de ikke findes i hans størrelse. Du vil heller ikke være i stand til at forbedre hans egenskaber, men de er allerede bestialske som standard.

Dette er en annonce:

"Jeg har også mistanke om, at han ikke vil have sit hår redt eller farvet."

Selvfølgelig kan han lide æbler lige så meget som enhver søn af en hest.

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Sådan får du en knoglet hest

Du vil være stødt på flere, hvis du allerede er gået dybt ind i Hyrule Underground, men på Hyrule Surface er et par skeletheste blevet set igen. Faktisk fortæller Tonfar dig i stalden på sletten, at det er hans største ønske at vide om dem. Han optræder hver aften i parken Sanidin, den med en hestestatue.

Kom nærmere, og du vil se, at det er meget let at fange og derefter ret føjeligt, men i stalden er de ikke for glade, når du bringer et monster ind....

"Jeg er ked af det, men vi ønsker ikke at tage os af det forfærdelige væsen."

Og vi skulle kalde ham Boney-M... Under alle omstændigheder er sagen, at Tonfar forbliver rolig, fordi "han har mange venner på et meget dybt og mørkt sted", og faktisk beder han dig i en anden mission om at ride på et rådyr eller en bjørn. Selvfølgelig kl. 5.00 om morgenen, med den første solstråle, vil det være aske. Så desværre kan du ikke holde en skelethest længe.

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Sådan får du bjergets herre

Et af de mest mystiske væsener i Breath of the Wild lever stadig i Mount Satoly, og denne gang vil du kunne se ham, hvis du går til hans lille bagvand og ofrer frugt til idolet. Han er så venlig, at han vil indikere en række specielle huler med sit guddommelige lys, men kan du tæmme ham? Vi overlader det mysterium til dig, men uanset hvor du ser en munter blomst, skal du sørge for at lægge et æble ned.

Sådan får du gode heste

Du ved, at de bedste eksemplarer normalt er af en enkelt farve, og Malanya tøver i dine drømme ikke med at give dig en anelse om, hvor du kan finde dem via telegram. For eksempel vil du se fuldblods i:


 • Hyrule bakker, torden plateau ...

 • Farone eng, Azosa bjergkæde...

Sådan forbedres hestens egenskaber

Selvom du kan finde formidable eksemplarer i verden, er det i Zelda: TOTK også muligt at forbedre egenskaberne ved dine monteringer, hvis du besøger Malanyas springvand i Akkala. For at gøre dette bliver du nødt til at betale hende i stadig mere komplekse og specifikke måltider. Gennem dette vil hun give dig mulighed for at øge (undtagen i nogle specielle tilfælde, såsom den store hvide hest, som "siger, at han ønsker at forblive som den er) følgende egenskaber:


 • Styrke

 • Fart

 • Modstand

 • Trækkraft

Stabilt loyalitetspointprogram: guild pointkort

En anden nyhed i Tears of the Kingdom er, at hvert besøg eller handling i stillingerne belønnes med et point i dit loyalitetskort, som igen kan indløses til præmier ved siden af tælleren.

Equestrian guild point awards


 • 3 point: træksele

 • 5 point: hestegudstof til paraglideren<li>7 point: adgang til Malanya senge

 • 10 point: øger antallet af heste, der kan registreres op til 7

 • 13 point: Rejsendes sadel og sadelhovedtøj

 • 16 point: manke-dekoration service

 • 20 point: øger antallet af heste, der kan registreres op til 8

 • 22 point: sadel og sadelhovedtøj

 • </li>

Relaterede teksterIndlæser mere indhold