Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
The Crew Motorfest

Ubisoft udstyrede Uber-chauffører med superbiler for at fejre lanceringen af The Crew Motorfest

Nogle taxagæster i London og Manchester fik sig lidt af en overraskelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge lancerede Ubisoft officielt The Crew Motorfest, et spil, der tager spillerne til den slående ø Oahu, Hawaii for en fejring af alt, hvad der har med biler og motorsport at gøre. Vi har allerede delt vores meninger om spillet i vores anmeldelse lige her, men for at markere lanceringen af titlen så Ubisoft også ud til at overraske nogle taxa- og Uber-gæster i London og Manchester.

Som Top Gear rapporterer, styrkede Ubisoft rækken af Ubers biltilbud og taxitjenester ved at have en samling superbiler og hyperbiler til rådighed til at køre i. Konceptet blev kaldt Crew Cabs, og så en McLaren Senna, en Bentley Continental GT, en Porsche 911 og en Chevrolet Corvette alle til stede og overraskede nogle Uber- og taxabrugere i weekenden.

Hvis det er sådan, Ubisoft fejrer lanceringen af The Crew Motorfest i Storbritannien, kan vi kun undre os over, hvad de har planlagt for Assassin's Creed Mirage og Avatar: Frontiers of Pandora i slutningen af året.

The Crew Motorfest
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

4
The Crew MotorfestScore

The Crew Motorfest

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi er landet på øen Oahu og har trykket sømmet i bund i den seneste open world-racer fra Ubisofts Ivory Tower.Indlæser mere indhold