Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Unity undskylder for Runtime Fee-politikken og lover ændringer

Forvent mere information i de kommende dage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den sidste uges tid har været et selvforskyldt PR-mareridt for Unity, efter de afslørede deres nye Runtime Fee-politik. Når denne politik træder i kraft, vil udviklere blive opkrævet gebyrer afhængigt af antallet af spilinstallationer (forudsat at de opfylder en forudgående tærskel for installationer og indtægt). Denne politik faldt, for at sige det mildt, ikke i god jord hos spiludviklerne, iblandt hvilke flere har truet med at skifte spilmotor, hvis ikke Unity trækker i land.

Naturligvis har den massive modreaktion fået Unity til at uddybe Runtime Fee-politiken, men det har ikke gjort nogen forskel for udviklernes synspunkt. Derfor lover Unity nu at ændre politikken.

I en udtalelse på X siger Unity: "We have heard you. We apologize for the confusion and angst the runtime fee policy we announced on Tuesday caused. We are listening, talking to our team members, community, customers, and partners, and will be making changes to the policy. We will share an update in a couple of days. Thank you for your honest and critical feedback."

Det forlyder ikke, hvad disse ændringer vil være, men vi vil uden tvivl høre mere om dem i denne uge. Forhåbentlig vil Unity præsentere bedre vilkår for de udviklere, der står til at blive mest påvirket af Runtime Fee-politikken.

Unity undskylder for Runtime Fee-politikken og lover ændringer


Indlæser mere indhold