Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi fortæller dig alt du bør vide om Rage 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Rage 2 er langt om længe ude på butikshylderne, og har du ikke bestemt dig helt om hvorvidt id Software og Avalanche Studios' nyeste projekt er noget for dig, så kan vi faktisk hjælpe dig.

Vi har, i samarbejde med Bethesda, sammensat en video, hvor vi fortæller dig hvad spillet kan byde på, og det sker naturligvis sammen med gameplay.

Desuden kan du læse vores anmeldelse.

HQ
Rage 2

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede tekster

Rage 2Score

Rage 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Rage 2 efterlader sin forgænger i støvet til fordel for farver, fest og vold. Men har det virket? Vi anmelder denne ambitiøse produktion.Indlæser mere indhold