Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi fortæller dig alt du skal vide om Huawei Watch Fit 3

Huaweis seneste smartwatch giver dig masser af features uden at du behøver at smadre sparegrisen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Huawei har alle dage kunne designe og fremstille slående og funktionel hardware, og deres næste revolution hedder Watch Fit 3, et relativt billigt smartwatch der ikke sparer på features eller byggekvalitet.

Takket være det lettere kvardratiske 1.82" AMOLED-paneler får du plads til så meget mere information, men selvom at displayet er stort, og batteriet let kan give dig syv dages blandet brug, så vejer det bare 26 gram, altså er det så let at du næsten ikke mærker det på håndledet.

Desuden er der alle de sensorer du kunne få brug for, 100 træningsindstillinger, en watchface design suite og 5ATM-certificering. Vi anmeldte, og havde svært ved at skjule vores begejstring, men udover det har vi også sammensat to videoer sammen med Huawei, hvor vi går mere i dybden med urets features.

Du kan finde dem herunder, hvoraf den ene fokuserer på hardware, og den anden på software. Desuden kan du under videoerne finde en lille quiz, der giver dig chancen for at vinde dit helt eget Huawei Watch Fit 3. Reglerne findes inde i selve quizzen.

HQ
HQ
Vi fortæller dig alt du skal vide om Huawei Watch Fit 3


Indlæser mere indhold