Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Scalpers går amok efter Pokémon-kort på Van Gogh-museet

Scalpers har strømmet til det berømte museum for at få fat i sjældne kort og videresælge dem til ublu priser.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. Det er en ny uge og Jeg tænkte, at vi ville starte med at tale om en virkelig bizar historie, der kom frem i sidste uge uge faktisk. For nylig havde Pokemon Company besluttet eller annonceret, at det skulle samarbejde med Witzer Van Gogh-museet i Holland. Helt et usædvanligt samarbejde, men på den anden side laver Pokemon Company en masse virkelig Det er et af de mest specielle samarbejder på grund af dets størrelse, ikke? Du ved, Pokemon er det største slags franchise derude. Men ja, dette samarbejde blev annonceret, og det førte til mange folk til at tænke, du ved, hvad bliver det her? I sidste uge gik det, du ved, det gik faktisk lanceret, blev den faktisk lanceret og gik live. Og som en del af dette samarbejde var de og giver disse eksklusive Pokemon-kort væk. Og som du sikkert kan se, hvor det er har der været en enorm mængde skalpering, der har fundet sted for folk, der tager disse kort og ønsker at videresælge dem til en massiv prisstigning. Så med det som Lad os tage et kig på, hvad der sker. Svindlere går amok i Pokemon-kort i Van Gogh-museet. Folk går amok over Pikachu med en sjov lille hat på. Jernfolk. Skalper er villige til at gøre en stor indsats for at få fat i limited edition eller dyre varer. Men der er få ting, der kan få sælgere til at gå amok som Pokemon-merchandise. Vi rapporterede i det sidste, i fortiden, undskyld, at der ville komme noget eksklusivt merch for at fejre et samarbejde Der har været en lang vej mellem Pokemon og Van Gogh-museet. Nu har vi optagelser fra museet, hvor sælgere har har skyndt sig at købe kort med Pikachu iført hat. Det blev så slemt, at museet har været nødt til at ændre sin politik med hensyn til køb af varerne. De vil kun tillade én af hver unik for billetindehavere. Jeg mener, man kan ikke bare feje hele stedet. Jeg har ikke tænkt mig at spille video her, men hvis du vil se den, er den indlejret i dette stykke her. Hvad der er underligt Det, der er så godt ved dette, er, at Van Gogh-samarbejdet først kører om et par dage, og det vil være tilgængelig indtil den 7. januar. Det særlige Pikachu-kort kommer med hvert gyldigt køb på Pokemon Centers hjemmeside. Men som altid vil sælgere skalpere. Bare sørg for, at du ikke falder i deres fælde og køber en af deres biler på eBay. Så ja, sælgere køber disse kort og sælger dem videre til ublu priser. Det er bogstaveligt talt bare et billede. I bund og grund er det Som et portræt af Van Gogh, bortset fra at det er Pikachu i stedet for kunstneren selv. Og han har tøj på, Pikachu har en slags høj hat på. Det er et meget interessant kort, men er det værd at betale for?
alle de penge, som disse sælgere vil tage for det? Nej. Hvis du ikke kan komme derhen for selv, lad være med at købe et af disse kort for de latterlige beløb, som disse mennesker sælge dem for, for det opmuntrer dem bare. Men ja, der er ingen tvivl om, at vi vil se et fald."

"i skalpering, efterhånden som det skrider frem, for da Alex lægger nyheden der, kører samarbejdet indtil begyndelsen af det nye år. Så der er masser af tid til at få fingrene i disse kort, og der er Der burde være masser af dem i omløb, så det burde forhåbentlig ikke være det store problem.
et massivt problem i forhold til sælgere. Men når vi ved mere, så hold dig opdateret."

"og ellers er vi tilbage i morgen med den næste GRTV News of the Week. Så indtil da, Jeg håber, I nyder resten af mandagen, og at vi ses til den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere