Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

iPhone 15 Pro Max (Quick Look) - Større og bedre

Vi tjekker den største og mest kraftfulde iPhone, der udgør Apples 2023-serie af håndholdte.

Audio transcriptions

"Det er den tid på året igen, folkens, velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look, og det er iPhone-tid.
Dette er, ja, den dyreste eksklusive af dem alle."

"Dette er iPhone 15 Pro Max i farven rå titanium, og den er helt fantastisk.
Jeg tror, det er meget, meget svært at finde en slags tilstrømningspunkt, hvor man kan klage over om noget som helst ved især 15 Pro Max i år.
Jeg synes, det er sammensmeltningen af en lang rejse for Apple, der samler feedback fra deres mest dedikerede power users og finde ud af, hvad en professionel Apple-bruger vil have ud af En stor iPhone."

"Der er sket ting og sager i år.
Det er ikke fordi, de bare træder vande i år.
Først og fremmest kan du tage et kig på dette og se, at det har en lidt anden nuance til den sammenlignet med den rustfri stålramme fra sidste år."

"Det er, fordi dette stel er af titanium.
Titanium er generelt et meget vanskeligt metal at arbejde med, og dette er grade 5 titanium, hvilket betyder, at den i det mindste teoretisk burde have en masse styrke uden at tage på ekstra vægt."

"Faktisk er den lettere end sidste års 14 Pro Max.
Det er 221 gram, og du kan mærke det, når du tager telefonen op i hånden.
Derudover er den IP68-vand- og støvtæt, hvilket er fantastisk.
Den har et batteri på 4.441 mAh, hvilket betyder, at jeg kan klemme omkring to dage ud, og jeg har altid Jeg bruger min telefon lidt halvt til meget, og den oplades med 15 watt trådløst, selvfølgelig gennem MagSafe-spolen, som du har bag denne bagplade her."

"Der er også et lidt anderledes design i år.
Selvom den stadig har en firkantet form, er den stadig ret kasseagtig, kasseagtig og industriel.
på udkig.
Hjørnerne er blevet afrundet en lille smule, og det er faktisk noget, man kan føles ret meget."

"Jeg siger ikke, at vi er tilbage til dagene med iPhone 8 og iPhone 7, men Den er mere afrundet og derfor mere behagelig i hånden.
Det er meget, meget specielt, synes jeg.
Der er kameraet heroppe, hvor der er et eksklusivt kamera til iPhone 15 Pro Max."

"specifikt.
Nu er det, lad mig se, om jeg kan finde det.
Jeg tror, det er det eneste, jeg er ikke sikker på, hvilket et af kameraerne det er.
Jeg er ret sikker på, at det er den her, men kom ikke efter mig, det er ikke den rigtige."

"Den almindelige 15 Pro, hvor vi vil gå i detaljer med SoC og RAM og alle de ting, nu får den almindelige 15 Pro stort set den samme kamerahardware som sidste år, men på 15 Pro Max får du et 5X optisk teleobjektiv.
Normalt kommer disse større zoomfunktioner i form af et periskop, som dybest set bøjer lyset på denne måde, men dette er en tetraprisme, hvilket grundlæggende betyder, at den kan bøje indkommende lys for ægte optisk zoom i en brøkdel af størrelsen på f.eks. et periskop."

"Det betyder naturligvis i Samsungs tilfælde eller en som Huawei, at den store telefoto modulet skal enten banes ved en større linse, eller det skal være tykkere ved spidsen hvor kameraerne sidder.
Selv om iPhonens kameraer også sidder på et tykkere punkt, sidder den på denne lille plade her, den ser faktisk ikke ret anderledes ud ved siden af standardpladen."

"wide eller ultra wide, som jeg faktisk synes er rigtig cool.
Den bruger også OIS, det vil sige optisk billedstabilisering, sammen med autofokus.
3D-sensorskiftmodul, og det fede er, at det åbner ved en meget lavere blændeåbning ved siden af noget i retning af Samsung Galaxy S23 Ultra."

"Dette åbner, det betyder, at blænden er f over 2.8, uanset om S23 Ultra åbner ved f over 4,9, hvis jeg husker rigtigt, og det betyder, at en lavere blændeåbning normalt betyder, at lysindtaget på åbningstidspunktet er større.
Så vi får måske ikke de samme zoomfunktioner, S23 Ultra har naturligvis 10x optisk zoom fra Det dedikerede telemodul, men vi skal blive lysere og lave lysere billeder, dybest set, hvilket betyder, at der er mere lys at kaste rundt med, hvis du redigerer eller efterbehandler, men også bare mere levende fotos med bedre dynamisk område."

"Det er noget, vi alle vil undersøge i vores fulde gennemgang, som vi arbejder på.
lige nu, men takket være USB Type-C, noget som vi faktisk ikke har rørt ved endnu endnu, men iPhones har nu USB Type-C, dette har også hurtigere Thunderbolt 3-agtige data overførselshastigheder, hvis du er typen, der tager mange billeder og video og gerne vil have at overføre dem via kabel til f.eks. en MacBook eller noget, eller som ikke bruger skyen til overførsel af større filer, USB Type-C, titaniumskinne, 5x optisk telemodul, en ny 3nm A17 Pro-chip, ser det alt sammen godt ud for Apple i år, og selvom Selvom opgraderingerne kan virke små, kan jeg forsikre dig om, at det er de ikke."

"Tusind tak, fordi I så med, vi ses til den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere