Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

SteelSeries Alias & Alias Pro (Quick Look) - For audiofile

Vi har fået fingrene i to nye mikrofonmuligheder, der kommer fra SteelSeries, hvor den ene er en Pro-version af en basisudgave.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til et ret, synes vi, eksklusivt Gamereactor Quick Look, fordi på bordet foran mig lige her, har jeg en helt ny produktkategori fra ingen ringere end end SteelSeries, en virksomhed, som vi kender rigtig godt her på Gamereactor, og som vi har taget Jeg kiggede på deres produkter og kunne lide mange af dem, både mus og tastaturer."

"og headsets i årevis.
Som næsten alle andre producenter af perifere designere på markedet prøver de nu kræfter med ved mikrofonerne.
Det ser ud til at være en overlevering fra COVID-19-dagene, hvor enten håbefulde streamere havde mere tid til at udfordre sig selv, opgradere deres opsætninger for at skabe bedre indhold, men det var også meget rart at have gode halvstudiemikrofoner derhjemme."

"så du kunne tale med dine kære eller chatte med folk mere tydeligt, mens du du spillede, alle mulige brugsscenarier.
Så SteelSeries er måske lidt sent på den, men det er der måske en grund til...
fordi disse produkter, i hvert fald ved første øjekast, virker ret overbevisende."

"Dette er Alias-serien.
De består af Alias, dette er standard Alias, samt Alias Pro.
Hvis man ser på dem side om side, er der ikke rigtig noget, der adskiller dem.
De ligner hinanden bortset fra et par vigtige ting."

"Så standard-Alias har naturligvis en lille knap her på forsiden, samt en mute-knap, og det er alt sammen meget nødvendigt, for med Alias Pro får du denne lille fyr her, som begge fungerer som en slags overlay, hvilket betyder, at du hurtigt kan se på et blik på, om nogle indstillinger er slået til eller fra."

"Disse vil selvfølgelig blive tændt, uanset om den dæmper lyden eller dæmper din mikrofon, justere lydstyrken og forstærkningen på din mikrofon, men det er også en virkelig enkel og virkelig lille XLR-grænseflade, hvilket faktisk er ret sjældent.
Du kan se dem hos Elgato, for eksempel, men det er både en større boks, og den kommer med med færre funktioner, som egentlig bare er et XLR-interface til at oversætte de analoge signalet fra mikrofonen til en digital gennemstrømning, som derefter går ind i din computer gennem USB-C."

"Så sagen er, at disse to tilsammen burde give et lidt mere professionelt setup, men Pointen er, at mikrofonerne i stort set alle henseender er de samme.
Så hvad er det egentlig, vi ser på her?
For det første har den denne virkelig vægtede aluminiumsbundplade med denne lille arm her."

"Den kan selvfølgelig tages helt af og sættes på en boomer-arm, hvis det er det, du ønsker.
ønsker.
Den har et støddæmperophæng på begge, hvilket betyder, at den faktisk er ophængt på disse stramme gevind her i midten, hvilket betyder, at hvis der sker noget, mens du optager, Hvis du ved et uheld ryster dit skrivebord eller bevæger dig, vil disse mikrobevægelser ikke blive registreret."

"op af mikrofonen, fordi den hænger i luften.
Men de kommer som standard på begge, og det er faktisk det samme med den faktiske mikrofonen, materialerne og designet.
Så indeni finder vi en ret massiv, massiv kapsel."

"Det står i mine noter, at vi faktisk tog til et arrangement, det var ikke mig personligt, der tog af sted, men ved denne begivenhed fik vi faktisk en eksploderet version af den at se, og med eksploderet Jeg mener adskilt, og der kan du se størrelsen på kapslen.
Normalt er den på størrelse med en fingernegl, men denne var på størrelse med en tommelfinger."

"Det er helt massivt, hvilket forhåbentlig betyder en mere præcis og bredere opsamling.
Med hensyn til hvad den faktisk opfanger, er det 24-bit eller 48 kHz, og den bruger 48 volt phantom power, det er forresten i Pro, det er en af de differentierende faktorer der holder støj og interferens på et absolut minimum, og den understøtter et par forskellige softwaresuiter."

"Så for det første har du Sonar-softwaren, som vi har kigget på før, som kan de-reverbere lyd, fjern ekko, få nye EQ-profiler, og brug AI-støjreduktion, hvis det er noget for dig, men der er også noget, der hedder Sonar for Streamer, som er et gratis studieprogram.
af software, der fungerer med alle mærker af hardware, og som gør lydrouting let, kan kan tilpasses fuldt ud, og med den næste opdatering vil den endda understøtte drag and drop."

"Der er mange pro-mixing-funktioner i Sonar for Streamer, og for at de begge kan gøre det åben, så den kan bruges til at tilpasse sig til forskellige dele af af hardware, og også noget, der udgives gratis, er faktisk virkelig cool.
Det er noget, der interesserer mig ret meget, fordi vi faktisk tror, at Disse små, seje XLR-grænseflader er virkelig sjældne, og de er ofte alt for dyre."

"Jeg ved ikke, hvad du får ud af det, men det virker meget ligetil og flot designet, og vi kan ende med at bruge dette til en masse forskellige ting, begge ved hjælp af Aliaserne, men heller ikke, så det er fedt, at du forstår det.
Selve Alias-mikrofonen koster 200 euro, og Pro er en del dyrere."

"Disse to ting koster tilsammen €350, og der kommer en dedikeret bomarm, som passer til disse.
Det ligner en standardskrue for mig.
Det fantastiske ved mikrofoner i netop denne del af markedet er, at de fleste af dem bruger standardiserede tråde, hvilket betyder, at det ikke burde være for svært at få en boomer-arm, der passer til dette, men hvis ikke af en eller anden grund, så er det SteelSeries selv, der står for det."

"planlægger at udgive en senere på året.
Så hvis du vil have en komplet gennemgang af både Alias og Alias Pro, er du allerede inde på rette sted.
Det er Game Racker."

"Vi ses snart igen."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere