Dansk
Gamereactor
Videos
Detective Pikachu Returns
HQ

Detective Pikachu Returns - Video anmeldelse

Den ikoniske sleuthing, kaffedrikkende, grizzled, elektriske mus er tilbage på sagen i denne efterfølger til Nintendos franchise.

Audio transcriptions

"Detective Pikachu var en af de sidste Nintendo 3DS-titler, men heldigvis blev det ikke efterladt i glemslen.
Pokemon-franchisen, og detektiven med den røgfyldte stemme dukkede op igen, i en god, levende Actionfilm, der adapterede den første historie mellem hovedpersonen Tim Goodman og hans buttede.., Pokemon-forskningspartner med jægerhue. Så selvom Detective Pikachu Returns gør en god at opsummere sin forgænger i en åbningssekvens, behøver du ikke at vide mere."

"end hvad denne opsummering giver, før du springer ud i dette unikke Pokemon-efterforskningsspil.
Handlingen begynder to år efter begivenhederne med Substance R, der forvandlede Rhyme Citys Pokemon wild, og med borgmesteren, der tildelte os en medalje for vores arbejde med at bevare denne utopi om sameksistens mellem mennesker og pokemon. Men en række mærkelige og tilsyneladende usammenhængende begivenheder fører os tilbage til et større plot, hvor vi er nødt til at bruge vores evner til at observere og fradrag til god brug endnu en gang. Samtidig fortsætter eftersøgningen af Tims far, som er også Pikachus tidligere detektivpartner, er stadig i gang, så de to plots bliver gradvist også flettet ind i hinanden. Men før vi redder verden, er der et par mindre mysterier mere at løse. Detective Pikachu Returns er en meget lineær efterforskningstitel, hvor Pikachu spiller rollen som detektiv, sidekick og holdleder. Handlingen er præsenteret i en ret lineære måde, næsten som en række dialoger og refleksioner, som om det var en visuel roman, selvom den også kræver, at vi er opmærksomme på detaljerne i samtalerne, og ikke at se bort fra noget spor, uanset hvor lille det er, uden at skrive det ned i vores undersøgelse."

"notesbog. Ledetråde hentes fra miljøet og stederne i Rhyme City, samt fra Vidnesbyrd fra mennesker og pokemon. Pikachu tager sig af lommemonstrene, mens Tim tager sig af menneskene. Dette er ikke en særlig udfordrende titel for en voksen, men unge derhjemme vil finde det en god stimulans til at fokusere deres sanser på at løse de mange problemer og forbrydelser i Rhyme City. Hver sag har flere tråde, du skal følge, hvis du skal have den rigtige løsning, og kan holde dig underholdt i et godt stykke tid. På samme tid er der også mindre quests for at hjælpe folk eller Pokemon med simple mini-gåder, som regel centreret omkring omkring en fast scene, hvor vi bevæger forstørrelsesglasset for at fremhæve spor og lede efter genstande, ellers ender du med en simpel quick-time event."

"Kendskab til de dusinvis af Pokemon-arter, der optræder i spillet, er ikke en forudsætning.
heller ikke, da en kort beskrivelse ofte giver et fingerpeg om, hvorvidt de bør være betragtes som en del af den aktuelle sag. Vi har Pokemon fra næsten alle tidligere generationer her, så hvis du har noget viden, kan det gøre det hurtigere at gennemføre nogle linjer af undersøgelsen og danner de endelige fradrag for at lukke sagen."

"Men vi kan ikke diskutere Pokemon uden at nævne karismaen hos vores lodne hovedperson, som charmerer med en grødet stemme, der godt kunne optræde i en film noir, og nogle kommentarer, der får selv dem med gråt hår til at smile. Det øjeblik om kaffe og højt kolesteroltal er ren film. Pikachu holder os også fokuseret på vores nuværende opgave. Vi kan ikke undersøge eller udforske uden for det område, spillet vil have os til at se på det tidspunkt, og der er ikke meget plads til fejl, da kameraet er fast og i bedste fald følger os i en side-scroll, ligesom det første spil gjorde på Nintendos håndholdte for 5 år siden. Hvis vi kunne bevæger sig rundt på scenen i dybden, kan det tilføje en ekstra udfordring til søgningen efter spor, noget, der ville forbedre formlen i det forrige spil. Karakterdesignet har ikke Der er heller ikke sket nogen ændringer siden 2018, bortset fra at opløsningen er blevet højere. Med Pokemon er der ingen større problem, men modelleringen af personerne kunne godt være lidt mere ekspressiv."

"Detective Pikachu Returns er for meget af en kontinuitetsopfølger, på godt og ondt, og den virker for komfortabel med at tilbyde mere af det samme og ikke drage fordel af det.
af Nintendos nuværende hardware. Men undersøgelserne er gode, og historien er ikke Det er heller ikke dårligt, og da det er en titel rettet mod unge Pokemon-trænere og efterforskere, er Detective Pikachu Returns er en god introduktion til spil af denne type."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere