Dansk
Gamereactor
Videos
Total War: Pharaoh
HQ

Total War: Pharaoh - Video anmeldelse

Vi har taget vores sandaler på og gjort os klar til at være den største farao, Egypten nogensinde har set.

Audio transcriptions

"Som en både interessant og kompleks historisk periode virker det gamle Egypten som en oplagt valg til et Total War-spil. Det er en smule mærkeligt, at serien endnu ikke har gjort turen til Nilen, men her er vi så, 23 år senere, og Creative Assembly viser deres ekspertise i at skabe en historisk strategi, der passer til perioden, med Total War Pharaoh."

"Som sædvanlig er der to sider af Total War Pharaoh, den første er den overordnede kampagne hvor du styrer dine byer, sørger for, at guderne er glade, forsker i nye teknologier, sikrer din befolkning er mæt og glad, og laver traktater og handelsaftaler her og der.
Her har udviklerne også taget hensyn til afhængigheden af årstiderne, hvilket er en virkelig fin detalje, og det har endda gjort det muligt at bygge forposter midt i ingen steder, en mekanik hentet fra Warhammer-versionen af Total War-serien. Og helt ærligt, det er en mekanik, der er meget opløftet i Total War Pharaoh, for faktisk at have nogle strategiske værdi, da det giver dine tropper lidt pusterum og giver mulighed for at bygge nogle bygninger du måske har hårdt brug for. Økonomien er ikke kun baseret på penge, men også på rå ressourcer, må styringen af dine finanser og den generelle administration ikke forsømmes, og en forkærlighed for gamle city builder-spil som SimCity er ikke af vejen her."

"Ligesom de fleste historiekampagner i Total War-spil har Total War Pharaoh en unik valuta som du skal bekymre dig om, i dette tilfælde er det legitimitet. Det overordnede mål er som altid at blive den ultimativ og suveræn hersker, men der er kræfter, der skal låses op for undervejs, så det er ikke kun om at gennemføre spillet, men også om at låse op for kraftfulde buffs. Tilbedelsen af guder følger en lignende regel, du kan tjene nogle store velsignelser fra guderne i Egypten, men man kan også have en vred gud, der ånder en i nakken."

"Af en eller anden mærkelig grund føles overlayet og hele den grafiske brugerflade på kampagnekortet en smule klodset og klodset, men bortset fra det har Creative Assembly været stolte af den dynamiske vejrsystem, som kan ses i kampene og på kampagnekortet. Kort sagt, glade samfund kan se naturens velsignelser booste deres økonomi og fødevareproduktion. På den anden side, når bliver kampagnekortet mørkere, naturkatastrofer indtræffer, og vrede naboer invaderer. Det er gør det umagen værd at styre dit imperium lidt mere og være opmærksom på det."

"Så er der kampene. I Total War Pharaoh har hele kampsystemet fået et løft, og mens nogle ændringer er mere en finurlighed, har andre meget større indflydelse. Vejret effekter er for det meste debuffs, men en virkelig dygtig general kan bruge vinden i kombination med ildpile til at fange og skade fjenden yderligere. Denne form for taktisk brug af terræn er noget, der er meget hardcore, og helt ærligt, et realismeniveau, der kræver en masse opmærksomhed fra spilleren, men det er også fantastisk, når det virker."

"Et af mine største problemer med de historiske titler har altid været manglen på diversitet...
blandt infanteriet, men her får du en større forskel mellem de forskellige typer af våben, du tager med i kamp. Du får mere taktisk dybde end bare at have tunge tropper.
ved fronten, bueskytter på en forhøjet bakke og lette tropper, der forsøger at flankere modstanderen."

"Og mens der kun er få muligheder for at håndtere skjoldede og tungt pansrede tropper, er det nye armour sundering-koncept, hvor rustningen brydes over tid, hvis du bare smider nok mænd efter den, fungerer godt. Generelt bliver man også mere specialiseret i en bestemt spillestil og har generelt flere muligheder, men pas på, nogle fraktioner tilbyder forskellige slags våben, så du får ikke altid de samme værktøjer, uanset hvem du vælger."

"Belejringer er også blevet opgraderet til et meget mere nutidigt niveau, og selvom jeg kunne cheese mig ud som forsvarer, giver de nye belejringsmekanikker en meget mere dynamisk og underholdende kampe, hvor nogle tidligere titler ærligt talt føltes som enhver anden landkamp med bare et par krige tilføjet."

"Alt i alt er Total War Pharaoh en rigtig fin opgradering på næsten alle fronter, og muligheden for at til at tilpasse din kampagne er også blevet bevaret. Hvis de bare kunne opdatere brugerfladen, ville vi være i gang. Det er værd at bemærke, at mens vi spillede på et review build, var der ikke nogen tekniske problemer, udover at spillet var ret belastende for vores computer, så glem at køre det på en entry level-maskine. Men ellers er Total War Pharaoh et af de bedste bedste historiske titler i serien i lang tid."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere