Dansk
Gamereactor
Videos
Marvel's Spider-Man 2
HQ

Marvel's Spider-Man 2 - Video anmeldelse

Vi har svinget os igennem Insomniac's seneste Spidey eventyr og har vores rating klar til brug.

Audio transcriptions

"Nogle gange bør en efterfølger være mere. Den bør genopfinde hjulet, men i de fleste tilfælde er der ingen grund til, at en efterfølger ikke bare kan være mere af det, vi elsker. Insomniac ramte absolut plet at få dig til at føle dig som Spider-Man i det første spil, og derfor ville det ikke give meget mening at risikere den succes. I stedet får vi i Marvel's Spider-Man 2 en spektakulær tilføjelse til rækken af fantastisk Spidey-indhold, vi har set i løbet af de sidste fem år."

"Lighederne er tydelige fra første minut. Ligesom i det første spil, tager det ikke lang tid, før handlingen går i gang, og du bliver straks sendt mod faren, da det dunkende soundtrack ledsager din rejse gennem New York. I det første spil var en følelse af chok i løbet af de første par minutter, da det gik op for dig, hvad Insomniac havde opnået."

"I efterfølgeren vil et velkendt smil sandsynligvis krybe op ad dit ansigt, da du bare er så glad for at være tilbage i sadlen, mindre en følelse af åh min gud, de har gjort det og mere noget som om de bare er gået hen og har gjort det igen, mens du svinger dig fra skyskraber til skyskraber.
Vi kastes så tilbage til vores Spider-Men, som frit kan pløje videre med historien eller se på seværdighederne i New York. Der er meget at udrette med fortællingen, med fokus på på Peter, Miles og MJ, som alle håndterer deres egne personlige problemer, mens de aldrig får tid nok til at løse dem ordentligt på grund af de pligter, der følger med at være og eller at være kæreste med Spider-Man. Tempoet er højt, men ikke blændende, og der er masser af øjeblikke, hvor spillet fortæller dig, at det er okay at sætte farten ned, udføre et par sidemål og så vende tilbage til historien."

"Marvels Spider-Man 2 har mange bolde i luften i sin fortælling. Miles' essay, MJ flytter hjem til Pete, Peter forsøger at finde et fast job, Venom, Kraven og meget mere...
mere, men ingen af dem falder på gulvet. Hver gang du påtager dig en historiemission, bliver de føles de som pæne afsnit af en tv-serie, genialt filmiske, mens de også tillader nok cool og unikt gameplay, så man ikke føler, at man bare kan lægge controlleren fra sig."

"for at nyde den smukke grafik. Det fanger dig hele tiden, og det er ikke mindst fordi til de fænomenale præstationer fra vores hovedrolleindehavere.
Yuri Lowenthal løj ikke, da han sagde, at vi kun havde set toppen af Edderkoppebjerget.
i løbet af sommeren. Han bringer dybde og realisme til Peter Parker, samtidig med at han giver den perfekte blanding af kryben og kant, når Peter bærer symbiotdragten. Jeg vil også gerne fremhæve Najee Jeter som Miles Morales. Det er svært at konkurrere med den karisma, som Shameik Moore bringer til bordet i Spider-Verse-filmene, men jeg synes, at Jeter i dette spil virkelig finder sin egen niche for Miles, og karakteren virker ubesværet sympatisk."

"At jonglere med så meget uden at føle sig overbebyrdet af det er en enestående succes for Marvels Spider-Man 2's historie. Den er ikke fejlfri, men uden at ødelægge noget kan jeg sige, at Sony har endnu en gang leveret en spændende, filmisk historie, der vil appellere til casual og hardcore fans på samme tid."

"Bortset fra fortællingen er Marvel's Spider-Man 2 et teknisk mesterværk. Traversal er intet en drøm, og jeg fandt mig selv i ærefrygt over dette spil, mens jeg svingede og gled min vej rundt i New York.
Vingerne på nettet er en fantastisk tilføjelse, især når man tænker på, at vi har at gøre med et meget større kort denne gang. Pladsen føles dog aldrig tom, og det er heller ikke en sur pligt."

"at rejse rundt. Jeg brugte ikke fast travel en eneste gang, da du bevæger dig så hurtigt og fremragende i Marvel's Spider-Man 2, at det føles som en bjørnetjeneste ikke at bevæge sig på tværs af kortet på den gode gammeldags måde.
Evolution er navnet på spillet her. Marvel's Spider-Man 2 er ikke så anderledes, at jeg ikke kan forestille mig at spille det første spil igen, men det tilføjer konsekvent små, men meningsfulde overraskelser som en mintpastil, man putter i munden hvert femte minut. Kamp er på ingen måde savnet i dette, og vi får adskillige nye evner, der tilføjer endnu et lag af dybde til den ellers undvige-så-mashe-angrebsrytme, man kom ind i i tidligere spil."

"Boss-kampene krydrer også tingene, og de forekommer meget oftere, end man måske ville tro.
gætte på. Du støder ikke ind i et medlem af Spideys skurkegalleri, hver gang du går ned ad den forkerte gyde, men der er et varieret udvalg af bosser i spillet, der giver dig noget fantastisk action. Jeg kan ikke sige, at nogen af dem er utroligt svære, men de tilbyder en overlegen udfordring til de ellers konstante horder af gorillaer."

"Apropos de største skurke, du vil møde i spillet, er det tid til at tale om skurke.
Utroligt imponerende, med den mentale kapacitet til at være et skridt foran begge Spider-Men, føles han som en skurk, der har forudset vores helte bedre end nogen anden modstander til dato.
Efterhånden som vi lærer mere om hans karakter, bliver det endda svært ikke at beundre jægeren i en eller anden måde. Og så har han et fedt tema, så det er altid en sejr."

"Venom, på den anden side, han er et absolut monster som forventet. Herlig i sin egen klæbrige, frygtindgydende måde, Venom føles som et absolut bæst, både i hvordan han ser ud og hvordan han er portrætteret i spillet. Det er næsten en skam, at begge disse skurke har at dele det samme spotlight, for selvom det giver mening fra et narrativt perspektiv, kan det føles, som om de fortærer hinandens tilstedeværelse en smule."

"Fantastisk, spektakulær, overlegen, ultimativ. Alle ord, der er blevet brugt til at beskrive Spider-Man i hans tegneserier, og adjektiver, jeg kunne bruge til at beskrive Marvels Spider-Man...
2. Insomniacs anden store superheltesatsning bliver nemt et af de bedste spil i verden.
i sin genre. I størstedelen af min spilletid spekulerede jeg på, hvad mere jeg kunne bede om for, og selvom jeg ville ønske, at historien havde ramt mere plet, og kampene havde udviklet sig mere lidt mere, men det er små klager, når man står over for den fantastiske præstation i Marvels Spider-Man 2 som helhed."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere