Dansk
Gamereactor
Videos
Super Mario Bros. Wonder
HQ

Super Mario Bros. Wonder - Video anmeldelse

Vi deler en masse tanker og meninger om vores tid med Nintendos seneste 2D-platformspil.

Audio transcriptions

"For nylig fik vi mulighed for at skrive et sidste preview baseret på den første del af Super Mario Bros. Wonder, og i det preview sagde vi, at netop denne titel kunne være en anden.
Årets spil. Nu hvor lanceringen er over os, og da vi har haft mulighed for at at se det fulde spil, holder den påstand så? I en nøddeskal, ja, det gør den."

"Super Mario Bros. Wonder er det 2D Super Mario Bros. platformspil, vi har ventet på.
i årevis. Det er poleret, det er fyldt med charme, det har betydelige nye tilføjelser, og det har masser af af nostalgiske og klassiske systemer og mekanikker. Det er en virkelig fantastisk og genial titel.
som vil gå over i historien som noget af det bedste, Switch har fået i løbet af sin bemærkelsesværdige levetid."

"Eventyret tager Mario og 11 af hans venner med til Kingdom of Flowers, som i bund og grund er en fantastisk ny verden bestående af forskellige biomer, der hver især bringer deres egen unikke stil og æstetiske stil. Den grundlæggende opsætning af dette spil er ikke anderledes end det, vi har set indtil nu.
i andre Super Mario Bros. spil fra fortiden, og det er slet ikke en fornærmelse. Hvorfor ændre noget, der er så simpelt, men alligevel effektivt? At tage kontrol over en af figurerne platforming gennem en række 2D-niveauer fyldt med fjender og fjender."

"skabninger, tonsvis af miljømæssige farer og et væld af hemmeligheder, alt sammen i forsøget på at indsamle mirakelblomster, som er nødvendige for at låse op for nye niveauer og i sidste ende nå Bowser.
for at sætte en stopper for hans seneste hærgen. Musik og lyddesign har altid været vigtigt.
i Mario-spil, men her er det endnu vigtigere. Hele baner er blevet skabt og bygget med en rytmisk stil i centrum, en indstilling, der beder dig om at hoppe i takt til soundtracket."

"der spiller under hele forløbet. Der er også den måde, spillet reagerer på dine handlinger med lyddesign. I løbet af en bane vil du finde nye blokke, der afspiller lydeffekter, når du når du passerer igennem dem, samt blomsterfigurer, der guider dig langs ruten.
af et strålende soundtrack med tidløse originale numre. Det er, i mangel af et bedre udtryk udtryk, vidunderligt. Der er masser af niveauer at gennemføre i dette spil, hver med sin egen egne hemmeligheder og nye designelementer, og ingen af dem minder om hinanden takket være til den måde, mirakelblomster ændrer tingene på. Når man finder en mirakelblomst langs en bane, vil den drastisk ændre det samme niveau. Det vil gå fra at være typisk og klassisk 2D Mario-platformspil, til noget med helt nye mekanikker. Selvfølgelig vil samt indsamling af ekstra genstande, såsom store blomstermønter, der bruges som valuta, lande på toppen af flagstangen i slutningen af niveauet og endda finde andre hemmeligheder og godter."

"undervejs. Pointen er, at selv om en gennemgang kun tager dig to minutter fra starten af til slutningen, er der masser af grunde til at gå tilbage og fortsætte med at udforske for at finde noget skjult under overfladen. Power-ups er imidlertid et område, som spillet føles en smule mangelfuldt. Det skyldes nok den nye og måske vigtigste tilføjelse, badges. I bund og grund er det frynsegoder, som du kan aktivere, før du starter på et niveau, så..."

"at din karakter har et ekstra trick i ærmet, og de er sandsynligvis grunden til, at power-ups føles som en eftertanke det meste af tiden, og ikke de super spændende tilføjelser, der definerer spillet.
Multiplayer-understøttelsen er også et meget vigtigt aspekt af spillet.
aspekt af dette spil. At kunne slå sig sammen med sine venner lokalt eller online, når der er er et bredere multiplayer-tilbud, åbner døren til en hel række måder at nyde denne titel på."

"Ud over dette er spillet også blevet tilpasset til yngre spillere, med fem af spillets tolv spilbare figurer er immune over for fjendens skader, hvilket giver en mindre platformoplevelse.
stressende, da du kun behøver at bekymre dig om farerne i miljøet med disse figurer.
Men nøglen er i Super Mario Bros. Wonder, er, at det ikke forsøger at omskrive manuskriptet for, hvad vi forventer af et Super Mario Bros. spil."

"Mario Bros. I stedet forfiner og perfektionerer det den oplevelse, vi er kommet til at kende og...
vi elsker den. Mellem de audiovisuelle elementer, multiplayer-tilbuddet, det faktum, at kortene mellem niveauerne har åbne sektioner, der giver dig mulighed for at udforske og opdage yderligere hemmeligheder, og for den sags skyld så mange hemmeligheder, at det er virkelig svært at liste dem, Dette er et spil, der føles som det længe ventede næste skridt fremad i Super Mario Bros.-serien."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere