Dansk
Gamereactor
Videos
Halo Infinite
HQ

GRTV News - Halo Infinite gør et imponerende comeback på Steam

343 Industries' titel har oplevet en genopblussen af spillere efter udgivelsen af en ny sæson.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. I dag har vi en ganske en interessant en til jer, fordi det drejer sig om et spil, der startede, klarede sig ret godt og så forsvandt det næsten helt ud af verden. Det spil er Halo Infinite. Og nu da Halo Infinite blev lanceret tilbage i slutningen af 2021, tror jeg, at det var multiplayer først, tror det eller ej for dette spil, da det spil blev lanceret for næsten to år siden på dette tidspunkt, var det gik det utroligt godt. Masser af mennesker flokkedes om spillet på både PC og Xbox, og det var virkelig spændende. Men så havde 343 selvfølgelig denne virkelig uortodokse form for live-service..."

"format, de brugte, og det betød, at folk ligesom forsvandt.
fra spillet, fordi der ikke var nok ekstra indhold, der blev tilføjet til at holde folk lokket og engageret. En ny sæson er lige startet for nylig, og det er trukket en masse mennesker tilbage til spillet, især på PC, som er den eneste platform ud af PC og Xbox, der havde det sværest. Så når det er sagt, så lad os komme i gang."

"Halo Infinite gør et imponerende comeback på Steam, alle målinger peger i retning af et stor succes for sæson 5, Reckoning, som startede i går. Sæson 5 Reckoning blev skudt i gang en Halo Infinite i går med det, og en masse nyt indhold blev introduceret, herunder to nye kort og meget mere. Og det var tydeligvis det, fællesskabet havde ventet på."

"på. Flere ting, der blev offentliggjort, pegede i en positiv retning for spillet. En af dem var antallet af samtidige spillere på Steam, som voksede til 18.000 eller over 18.000. Og det er det højeste antal siden for 17 måneder siden, da sæson 2 startede. Det er nok til at bringe Halo Infinite til top 50 over de mest spillede titler på Steam. Som du kan se her, er dette information taget fra SteamDB, men det er Twitter-kontoen, Forge Falcons, som rapporteres på den her. Der står, at Halo Infinite har 18.000 samtidige spillere på Steam, og det er det højeste antal."

"siden lanceringen af sæson 2 for 17 måneder siden. Det er i øjeblikket i top 50 på Steam lige nu baseret på samtidige spillere. Halo Infinite ser ud til at blive endnu en forløsning...
historie inden for gaming. Og ja, som du kan se, er det, hvad jeg talte om her, hvordan det klarede sig utroligt godt ved lanceringen. Over 270.000 spillere, da multiplayer blev lanceret. Det var er nu betydeligt mindre end det, men det går stadig meget bedre. Og det her er hvor du kan se, at den normalt ligger på omkring 9.000 spillere, og det er fordoblet med denne nye sæson. En anden imponerende måling er, at udgifterne til sæson 5 Reckoning og i Game Store var så stort, at Halo Infinite klatrede fra plads 84 til 6 på topsælgerlisten."

"efter omsætning. Det betyder, at en hel masse gamere har købt sæsonpasset, og der vil sandsynligvis være en masse spillere, gamere, der spiller det. Og dette er endnu et eksempel på det.
Det interessante ved det her er, at nogle af dem er meget fyldt med mikrotransaktioner.
og er gratis at spille, med undtagelse af, gætter jeg på, Baldur's Gate, som er et enormt populær titel i øjeblikket, alligevel. Men ja, Diablo 4, du er nødt til at købe spillet, og så er der mikrotransaktioner i det. Destiny 2, gratis at spille i disse dage, masser af mikrotransaktioner. Apex er det samme som Destiny, Counter-Strike er det samme som ja. Men ja, Halo er deroppe nu. Det er foran Call of Duty, som faktisk ikke er det."

"siger, om det er free to play eller ej, hvilket vel er lidt sandt, fordi man skal købe multiplayer, men Warzone er gratis at spille. Men ja, men ja, det er deroppe. Det er steget 84 pladser, siden den nye sæson blev lanceret, hvilket er en enorm stigning. Det er stadig tidligt at sige, om denne tendens vil vare ved, men indtil videre ser det i hvert fald ud til, at Halo Infinite er blevet har fået en ny chance af gaming-fællesskabet. Ja, så Halo Infinite klarer sig rigtig godt..."

"igen på nuværende tidspunkt. Jeg håber, at det fortsætter, for under overfladen er det et rigtig godt spil. Det har bare brug for bedre support, bedre live service.
format bag det, for det, der er blevet leveret af 343 Industries lige siden spillet blev lanceret har ikke været godt nok. Men ja, hvis de kan vende tilbage til en mere rutinemæssig tidsplan..."

"hvor der kommer mere indhold, er jeg sikker på, at Halo Infinite vil fortsætte med at være et godt spil.
med at vokse i størrelse og komme tilbage til, hvor det var, eller måske komme tættere på, hvor det oprindeligt var.
ved lanceringen. Men ja, lad os vide, hvad du synes. Har du spillet Halo Infinite?
siden? Har du planer om at hoppe tilbage for at se, hvad sæson 5 bringer? Fortæl os alt om det i kommentarerne nedenfor, og ellers er vi tilbage i morgen til næste i denne uge. Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din torsdag, og vi vil ser jer alle i næste afsnit af GRTV News. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere