Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - The Game Awards nomineringer er blevet afsløret

Baldur's Gate III and Alan Wake 2 føre flokken.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News.
Det er lidt senere end normalt i dag, men alligevel skal vi tale om den store nyhed, der kom lidt sent i går aftes, som var, at de nominerede til Game Awards er ude."

"Vi ved officielt, hvem der er blevet nomineret i alle de forskellige kategorier.
Jeg tror faktisk, der er over 30 kategorier.
Og det, vi ved, er, at Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 fører an med flest nomineringer.
Så når det nu er tilfældet, så lad os dykke ned i det."

"Nomineringerne til Game Awards afslørede, at Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 fører an, men The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4 og Super Mario Brothers Wonder er ikke langt bagefter.
2023 har været et af de bedste år inden for gaming, så der er mange forskellige meninger om, hvad det faktisk bedste spil har været."

"Det gælder også os, der arbejder i branchen, især fordi Game Awards er lige om hjørnet, og vi i Game Reactor er en del af juryen.
Dette har understreget, hvor svært det er at forudsige, hvem de fem, nogle gange seks spil, der er nomineret i hver kategori, er.
Nu behøver vi ikke længere at teoretisere.
Geoff Keighley og co. har afsløret alle de nominerede til Game Awards, og Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 fører an med otte nomineringer hver, inklusive den største."

"Vinderne vil blive afsløret, når showet starter den 7. december amerikansk tid, den 8. december for os her på egnen.
Så følg med i nyhederne om det og de mange afsløringer og annonceringer, der vil ske under Game Awards.
Og her er hele listen over TGA-nomineringer.
Listen er meget omfattende, så jeg vil kun tale om Game of the Year her, for hvis du vil læse hele listen over nominerede, hvis du vil se på spillets retning nedenfor, kan du finde nyheden og se den i sin helhed der, for ellers vil vi være her i omkring 10 minutter og gennemgå alle disse forskellige ting."

"Men ja, Game of the Year, Alan Wake 2, Baldur's Gate 3, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4, Super Mario Brothers Wonder, The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom.
Og ja, en lille smule teaser nedenunder der, bedste spilretning, Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 er også i den kategori.
Ja, så det er et godt indblik i, hvordan de nominerede kommer til at være eller er, om vi så må sige."

"Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 er to spil, som vi forventede, sammen med Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, ville være deroppe og få en masse nomineringer og stemmer.
Og det gjorde de. Der er et par interessante, bemærkelsesværdige manglende spil, skal vi sige, inklusive Starfield.
Starfield er et af de spil, der slet ikke er med."

"Jeg er faktisk ikke helt sikker, men jeg tror ikke, at der er mange, eller om nogen, Xbox first party-spil, der er blevet nomineret i år.
Så du kan se, at Xbox, på trods af en meget succesfuld lancering af Starfield, gjorde det til et massivt, du ved, massivt spillet spil, er det ikke ligefrem landet i dette enormt roste år, som vi har haft."

"Men ja, som Eric skriver i nyheden, finder Game Awards sted om morgenen den 8. december for vores vedkommende, Meget tidligt om morgenen, bogstaveligt talt lige når klokken slår midnat, starter showet.
Så hvis du vil vide, hvem der vinder alle disse forskellige priser, vil du se alle de forskellige meddelelser og hvad ved jeg, kan du tune ind på Game Awards, hvor vi som sædvanlig vil dække det hele grundigt for at få alle de oplysninger og meget mere."

"Men ja, det er al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News.
Vi er tilbage i morgen med ugens næste afsnit. Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din tirsdag.
Og ja, vi ses på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere