Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Sega kigger ind i Yakuza, Persona film

Efter succesen med Sonic-filmene.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale lidt om videospil og lidt om film på samme tid.
tid, fordi SEGA for nylig har talt om, hvordan de har til hensigt at fortsætte med at vokse sin position inden for underholdningssektoren som helhed, og efter succesen med Sonic the Hedgehog undersøger SEGA nu mulighederne for at lave filmatiseringer af Yakuza og Persona."

"Så når det er sagt, så lad os dykke ned i det.
Efter Sonics succes kigger SEGA på Yakuza- og Persona-film. Alle disse IP'er kan være et andet sted end spil snart. SEGAs administrerende direktør, Shuji Otsumi, har talt om at bygge virksomhedens IP uden for videospil. Efter succesen med Sonics genoplivning både i spil og i filmatiseringerne, ser det ud til, at udvikleren overvejer at forgrene sine andre store IP'er til filmverdenen. Vi har lige genoplivet Sonic i en stor måde, ikke kun gennem spil, men også film og tv-serier, og Sonic er også med i Roblox. Og vi vi arbejder nu tæt sammen med LEGO. Så nu genoplives Sonic, siger Otsumi til CNBC."

"Vi har andre store IP'er, og jeg kan ikke sige for meget om det, men vi overvejer at genoplive andre klassiske SEGA-IP'er. Lige nu er der to andre store IP'er end Sonic. Den ene er Persona og også vores Yakuza-titler. Yakuza er virkelig unik, men den store er også kommer også næste år. Men som jeg sagde, prøver vi også at være med i mange forskellige slags af forretningsområder som Roblox og film. Alle disse IP'er kan være et andet sted."

"end spil snart. Da Yakuza og Persona ikke nødvendigvis er så genkendelige som Sonic, kan det måske kræve en lidt større indsats at få filmatiseringer op at stå. Men det er klart, at video spilfilm kan blive et hit, som Super Mario Brothers-filmen og Five Nights at Freddy's viser.
Hvad vil du gerne se i Yakuza slash Persona-film?
Det er helt sikkert en interessant ting. Jeg tror, vi kommer til at se flere og flere videospil..."

"bliver tilpasset et filmformat, efterhånden som vi fortsætter med at udvikle os. Det er et kæmpe uudnyttet marked af kreativ IP, som filmverdenen uden tvivl vil kigge mere og mere på nu, hvor vi har set så mange filmatiseringer af bøger i årenes løb, og vi har set så mange genindspilninger af andre film også. Så jeg forventer at se flere og flere videospil komme ud eller video spil bliver adapteret til film og tv i fremtiden, især når man tænker på nogle af de den succes, som mange har haft på det seneste. Med hensyn til om vi rent faktisk vil se disse to bliver til film, er dog et andet spørgsmål. Igen, som Alex sagde i nyheden der, Yakuza og Persona, de er ikke så kendte som Sonic the Hedgehog. Så hvis Sega ville overveje at lave dem om til film, ville det måske ikke nødvendigvis være en film."

"på vej mod det globale box office, som Sonic gjorde. Måske, du ved, en slags anime-serie eller noget på vej til Crunchyroll eller noget. Det ved jeg ikke. Noget lidt anderledes hvis jeg skulle gætte, for jeg er ikke så sikker på, at Yakuza og Persona har helt den samme slags tiltrækningskraft og navnelighed som Sonic i Super Mario Brothers-filmen Five Nights at Freddy's gør. Men som sagt, når vi ved mere om dette, så husk at holde dine indlæg og opdateret. Ellers er det al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News. Vi vender tilbage nu på mandag til den næste. Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din fredag. God fornøjelse jeres weekend, og ja, vi ses alle sammen til den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere