Dansk
Gamereactor
Videos
The Last of Us: Part II Remastered
HQ

GRTV News - The Last of Us: Part II Remastered annonceret

Naughty Dog's roste efterfølger kommer til PS5 i januar.

Audio transcriptions

"Godmorgen alle sammen og velkommen tilbage til endnu en uge med GRTV News.
I dag skal vi starte med at se på en stor meddelelse, der fandt sted faktisk i slutningen af fredagen. Det var virkelig sent fredag, da dette officielt blev bekræftet efter en lækage, og det er nok derfor, det var så sent om fredagen, fordi det var lidt ligesom det blev lækket, og så tænkte Sony bare, at det kunne være lige meget, vi får bare den faktiske annoncering..."

"ud, og det er i forbindelse med The Last of Us Part 2 Remastered. Vi har hørt rygter om om dette spil i et stykke tid, og det er nu blevet bekræftet, så vi ved på en måde, hvordan det kommer til at men det, vi ved, er, at det kommer til PS5, og at det vil være kommer i januar, så lad os dykke ned i det. The Last of Us del 2 remastered kommer til PS5 i januar. Naughty Dogs mesterværk bliver flottere og lyder bedre, forbedrede DualSense-funktioner, tilføje en roguelike-tilstand og meget mere. Næsten et år er gået siden troværdige rygter om, at The Last of Us Part 2 ville komme til PlayStation 5 og PC, begyndte at at gå rundt. Vi har fået yderligere ekstremt stærke indikationer om dette både en gang og to gange siden da, men tredje gang er lykkens gang. Naughty Dog bekræfter, at det, der kaldes The Last of Us Part 2 Remastered lanceres på PS5 den 19. januar. Jeg har hørt fra flere kilder i firmaet, at PC-versionen kommer i midten af 2024. De siger, at de vil have Part 2 til klare sig langt bedre på PC, end The Last of Us Part 1 gjorde de første par måneder, men pressen pressemeddelelsen nævner ikke noget om dette. Så hvad er nyt i The Last of Us Part 2 Remastered?
Det bliver selvfølgelig endnu smukkere og udnytter PS5's forbedrede lydfunktioner."

"og have hurtigere indlæsningstider, men Naughty Dog har nogle andre mindre forventede godbidder i ærmet.
Det mest overraskende er en roguelike-tilstand kaldet No Return. Vi får mulighed for at vælge mellem mange forskellige karakterer med unikke evner, før vi går ind i en verden, der ligner Hades, hvor forskellige stier fører til en række tilfældige møder og områder. Dette vil belønne os med nye karakter skins og andre seje ting. Oven i dette kan vi udforske områder, der ikke kom med i det endelige spil, nye optagelser og kommentarer bag kulisserne, den nye guitar free play mode, Gustavo hentydede til, nye skins, endnu flere tilgængelighedsmuligheder, en speedrun-tilstand og et par andre ting. Og det er sikkert at sige, at undertegnede vil spille The Last of Us Part 2 igennem."

"igen i januar. Især fordi de af os, der ejer originalen, vil være i stand til at opgradere til remaster for $10 og tage vores gemte filer med over.
Nu synes jeg, at det sidste er ret spændende på en måde, fordi The Last of Us Part 1, som blev givet som en fuld remake af The Last of Us, var et produkt til fuld pris."

"Hvilket jeg til en vis grad synes føltes en smule grådigt på en måde. Og så får man denne meddelelse som er en remaster af et spil, der egentlig slet ikke er særlig gammelt og nok ikke har brug for en remaster overhovedet. Men det er et PS5-spil nu, og som det nævnes i nyheden der, hvis du har Last of Us Part 2 på PlayStation 4, kan du opgradere til denne PlayStation 5-version for at få alle de ekstra ting, roguelike-tilstanden, guitar free play, de ekstra scener og alt det der."

"godhed. Du kan gøre det for bare 10 pund eller 10 dollars ekstra. Jeg går ud fra, at det bliver £10 på tværs af så £10 euro og dollars, men det finder vi nok ud af i fremtiden.
Uanset hvad kommer det snart, det kommer den 19. januar, så det bliver en af de der kampe, der skyder 2024 i gang. Januar 2024 ser allerede ud til at blive ret interessant, du ved, vi har det nye Prince of Persia-spil Tekken 8, The Last of Us Part 2 remastered nu, så der er et par forskellige ting at se frem til, når det nye år starter. Men ja, efterhånden som vi ved mere om The Last of Us Part 2 remastered, skal vi nok holde jer orienteret og opdateret, og ellers er vi tilbage i morgen med den næste GRTV News of the Week. Så indtil da håber jeg, at I nyder resten af jeres Mandag ses vi til den næste. Hav det godt, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere