Dansk
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

GRTV News - Skull and Bones lanceres angiveligt i februar

Ubisofts problemfyldte piratspil ser ud til at lande i begyndelsen af 2024.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. I dag skal vi tale om noget, der er lidt forvirrende, at vi stadig taler om det på dette tidspunkt, fordi det er et spil, der har været under udvikling i årevis, og det har haft utallige forsinkelser, bogstaveligt talt utallige forsinkelser, og vi ved faktisk ikke, hvornår den kommer ud lige nu, men der er kommet en ny rapport, der har foreslået en specifik tidsperiode, og den er tættere på, end man skulle tro, og det spil er Skull and Bones. Ubisoft har endnu ikke udsendt noget officielt om denne titel."

"endnu, men rapporten antyder, at den kommer inden udgangen af dette regnskabsår.
år, og det vil ske lige i starten af 2024, så med det som udgangspunkt lad os dykke ned i det. Skull and Bones vil efter sigende blive lanceret i februar, Ubisoft vil desperat have at få det ud før april. Ubisoft Singapore har på en måde lært lektien, så de har været ret vage omkring Skull and Bones' udgivelsesdato det sidste år. Den franske udgiver nøjedes med at sige, at det Assassin's Creed 4 Black Flag-inspirerede spil ville udkomme dette regnskabsår, før det blev specificeret, at det ville komme engang mellem 1. januar og og den 1. april for en måned siden. Prince of Persia The Lost Crown kommer i januar og nogle af os tror, at Ubisoft vil undgå at have de to spil for tæt på hinanden."

"og samtidig få det ud af døren i god tid inden finansåret slutter, så en lancering i midten af februar virkede meget sandsynlig. Det er tilsyneladende helt rigtigt. Tom Henderson's Insider Gaming rapporterer, at Skull and Bones vil blive lanceret den 16. februar 2024. Det er har stort set en pletfri track record, når det kommer til Ubisofts planer, så forvent en officiel meddelelse inden længe. Med hensyn til hvor eller hvornår denne annoncering kunne komme er ikke nævnt, så måske har det noget med Game Awards at gøre."

"Måske planlægger Ubisoft bare at udgive spillet og sige, at det kommer.
endelig at ankomme på et tidspunkt. Uanset hvad bliver det interessant, fordi dette er et spil, som vi har set så mange gange i så mange forskellige udgaver og så mange forskellige gange har disse iterationer på en måde undervældet og fået spillet til at tilbage til udvikling og blive justeret. Nu skete det igen for nylig, og vi har ikke set spillet siden Ubisofts fremvisning i juni, men jeg kan ikke forestille mig, at spillet har ændret sig."

"alt for meget siden sidste gang, det blev forsinket, så jeg ville ikke forvente at se en Skull and Bones som er meget anderledes og en massiv forbedring i forhold til det, vi har set før.
men hvis du har været på udkig efter et pirateventyr, ser det ud til, at Skull and Bones er på vej.
Igen ved vi snart mere, men den 16. februar 2024 nærmer sig, og det betyder, at du kender du kan skyde det nye år i gang med noget godt piratkopiering. Kvaliteten af det vil vi fortælle dig mere om, når vi får spillet i hænderne i begyndelsen af 2024, men ja, det er ser ud som om, det er på vej. Men ja, det er al den tid, vi har i dagens episode af GRTV Nyheder. Lad os vide i kommentarerne nedenfor, hvad du synes om Skull and Bones. Er du spændt på dette spil, eller synes du, at det er et, som Ubisoft i bund og grund burde have bare skubbet lidt ind under gulvtæppet. Men ja, lad os det vide, og ellers ses vi på morgendagens GRTV News, hvor vi uden tvivl udforsker noget lige så interessant. Så indtil da håber vi, at du nyder resten af din onsdag, og at vi ses til den næste. Hav det godt alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere