Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Kunne Super Nintendo World komme til Spanien?

Det ser ud til, at Port Aventura kunne være det sted, der får æren.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi en virkelig usædvanlig og interessant historie, der bygger på forskellige tilfældigheder og mærkelige hændelser, der alle finder sted, og som antyder, at vi kunne være på vej til noget virkelig spændende inden for forlystelsesparker. Men før jeg ævler løs om det, så lad os dykke ned i nyheden, og så taler vi lidt mere om den bagefter."

"Super Nintendo World i Spanien? Der er tegn, der peger i retning af PortAventura. Besøg fra Universals ledere, attraktionspatenter, den første Mario-temapark i Europa peger på den catalanske by Tarragona.
Da vi talte om Uncharted-rutsjebanen, der skulle bygges i PortAventura for lidt over et år siden, var der allerede rygter om, at forlystelsesparken i Tarragona var i forhandlinger om at blive opkøbt af Universal, som den tidligere har været en del af, og selv på det tidspunkt længtes vores vildeste drømme efter en Super Nintendo World park som den, de allerede har i Los Angeles og Osaka, og meget snart i Singapore, hvor vi besøgte den i Los Angeles, og den var virkelig cool. Men indtil videre har hverken Inverindustrial, de nuværende ejere af PortAventura, eller Universal er kommet med nogen officiel udmelding, Det ser ud til at være et faktum, at overdragelsen af nøglerne vil finde sted i den nærmeste fremtid. Den spanske medie Nintenduo rapporterer, at præsidenten for Universal Destinations and Experiences sidste mandag blev set besøge faciliteterne, og virksomheden har registreret patenter til sine egne systemer til sine mest berømte og eksklusive attraktioner, som f.eks. de digitale signaler i Gringotts forlystelsen i Harry Potter, lynet fra Velocicoaster-forlystelsen i Jurassic World, eller augmented reality-systemerne i Mario Kart-attraktionen. Da der stadig ikke er nogen officiel meddelelse, er vi nødt til at tage alt med et gran salt, men rækken af tilfældigheder tyder på, at Spanien måske snart bliver hjemsted for den første Super Nintendo World i Europa, og fremtiden er ikke kun Marios, for næste års Super Nintendo World vil blive udvidet med et nyt område dedikeret til Donkey Kong, som vi ikke har sagt noget om endnu, men vi har stadig denne teaser her, som ikke rigtig teaser for noget, helt ærligt. Men ja, det virker som om, at PortAventura kunne være værtsstedet for den første Super Nintendo World-attraktion i Europa. Vi har ventet på en i et stykke tid, fordi, du ved, Asien har tydeligvis en med den, der er baseret i Japan og snart også i Singapore. Amerika har en med base i Los Angeles, men det efterlader et stort gabende hul i det europæiske område. Så måske vil dette være stedet at vi får åbnet den første Super Nintendo World. Jeg tror ikke, der er en Universal Resort i nogen del af Europa lige nu, så dette vil være det første Universal Resort, der kommer til Europa. Måske vil vi se endnu et dukke op andre steder, men indtil videre ser det ud til, at vi kan pege på Spanien ved PortAventura som den første sted, hvor vi får en Super Nintendo World i fremtiden. Men ja, det er al den tid, vi har."

"dagens episode af GRTV News. Lad os vide, hvad du synes om det. Kunne du tænke dig at se en Super Nintendo World kommer til Europa? Vil du gerne se den komme til PortAventura? Hvis du foretrækker at det kommer til din lokale forlystelsespark, ville jeg helt sikkert. Men ja, lad os vide, hvad du synes.
i kommentarerne nedenfor, og ellers vender vi tilbage i morgen med ugens sidste GRTV-nyhed."

"Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere