Dansk
Gamereactor
Videos
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
HQ

GRTV News - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl lanceres i september

Kampen er blevet forsinket, men til gengæld har vi en fast dato at se frem til igen.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News.
tale om en meddelelse, der faktisk blev offentliggjort sidst på dagen i går, men det er ikke desto mindre en stor en. I dag, ja, denne uge bliver en ret stor en af slagsen for Xbox News, for i morgen har vi Developer Direct, hvor vi vil få information om om en række spil, inklusive Indiana Jones, som blev bekræftet til at blive lanceret engang i år. Men det er ikke det, vi skal tale om."

"tale om et andet spil, der er ret tæt forbundet med Xbox, på trods af at at det faktisk ikke er udgivet af Xbox eller udviklet af en Xbox Game Studios-udvikler.
og det pågældende spil er S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl. Grunden til, at vi er taler om det, er fordi GSC Game World, udvikleren af denne titel, som er en ukrainsk studie og er blevet massivt fordrevet af den igangværende konflikt i landet, har besluttet at give os en fast dato for, hvornår den kommer. Det er teknisk set en forsinkelse, fordi vi tidligere fik at vide, at den ville komme i 1. kvartal af 2024, hvilket den ikke er."

"længere, men vi kender en præcis dato for, hvornår spillet kommer.
så lad os dykke ned i det og tjekke det ud. S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl bliver lanceret i september, men det kommer stadig til Game Pass på førstedagen. Efter flere forsinkelser efter Ruslands krig mod Ukraine, sagde GSC Game World, at S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl ville blive udgivet i løbet af de første tre måneder af 2024. Nu har de endelig udgivet en video, der afslører en officiel lanceringsdato, og det viser sig, at vi kommer til at nødt til at vente lidt længere. Den korte video slutter med afsløringen af, at S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl har premiere den 5. september til PC og Xbox Series S og X, der også inkluderer med Game Pass. Selvom det er trist at se dette spil blive forsinket endnu en gang, kan man ikke benægte at GSC Game World har en bedre undskyldning end de fleste, da de bogstaveligt talt er blevet påvirket af en meningsløs krig. Og ja, du kan tjekke den nye trailer ud her, den giver os en meget kort glimt af spillet. Men du ved, selve traileren er ikke det vigtige."

"det er denne del her, 5. september 2024.
Så ja, S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl kommer en smule senere end forventet. Det kommer til at optage det udgivelsesvindue, som Starfield tog sidste år.
år til Xbox. Det betyder, at man kan se, at de har mange forhåbninger til det."

"på, at dette spil bliver ret vigtigt for dem. Med en lancering fra dag ét på Game Pass og alle de gode ting. Men ja, efterhånden som vi ved mere om denne titel, vil vi sørge for at holde dig orienteret og opdateret. Sidste chance for at tjekke S.T.A.L.K.E.R. ud.
2 Heart of Chernobyl var tilbage på Gamescom i august. Alberto fik tjekket det ud, en af vores spanske redaktører, og han havde meget modstridende meninger om det, det føltes ikke helt i det sted, han gerne ville have det til at føles. Så forhåbentlig er spillet blevet betydeligt forbedret siden så. Igen, jeg har personligt ikke noget imod forsinkede annonceringer. Jeg synes, at hvis et spil er ikke er klar, så lad være med at udgive det. Det er bare grundlæggende det rigtige at gøre for forbrugerne."

"Og GSC Game World, som vi talte om tidligere, har en af de bedste grunde til at, ja ikke en af de bedste, men en af de mest ærlige grunde til at forsinke deres spil på grund af at de har været enormt fordrevne og påvirkede af den igangværende konflikt mellem Ukraine og Rusland. Så forhåbentlig holder de sig til denne udgivelsesdato. Hvis de ikke gør det, er der ingen problem. Spillet kommer ud på et tidspunkt, og jeg er sikker på, at når det kommer ud, vil det være betydeligt bedre end den demo, vi fik lov til at teste på Gamescom i august 2023."

"Men ja, det er alt, hvad vi har tid til i dagens episode af GRTV News. Vi vender tilbage i morgen med ugens næste afsnit, så indtil da håber jeg, at I nyder resten af ugen.
jeres onsdag, nyd resten af dagen, og ja, vi ses til den næste. Tak pas på jer selv."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere