Dansk
Gamereactor
Videos
Another Code: Recollection
HQ

Another Code: Recollection - Video anmeldelse

Eventyrserien har fået en moderne overhaling i denne seneste HD-samling til Nintendo Switch.

Audio transcriptions

"DS og Wii nød en enorm succes i midten af 2000'erne, ikke kun takket være Nintendos eviggrønne franchises, et fantastisk katalog, der dækker stort set alle alle genrer og endda nogle eksperimenterende projekter, men også fordi de ramte en vigtigt mainstream-mål ved at satse på de såkaldte Touch Generations, spil til alle målgrupper, der udnytter de mere intuitive kontroller."

"systemerne gav en mere tilbagelænet oplevelse. En af de vigtigste eksponenter for denne tilgang var Another Code, som blev udgivet på begge systemer med DS's Two Memories i 2005 og R. A Journey Into Lost Memories i 2009.
Spillene blev skabt af det nu hedengangne studie CiNG ved at kombinere to genrer meget japanske visual novel og det traditionelle peg-og-klik-eventyr."

"vi er mere vant til i Vesten. Det faktum, at de to spil samlede en betydelig kulttilslutning blandt både gamere og nybegyndere, havde ikke så meget at gøre med deres spændende plot eller deres udførlige gåder. De var ikke heller ikke, for at være ærlig. Nøglen til deres succes handlede mest af alt om tonen, den kunst, den interessante måde, de brugte deres kontrol på, og frem for alt Ashley Mizukis Robbins. Another Code Recollection kommer til Nintendo Switch som en HD-udgave."

"remake slash compilation af de to film, som forsøger både at tilfredsstille gamle fans og måske samle lidt interesse fra old-school adventure elskere i måde, som Famicom Detective Club forsøgte og mislykkedes for ikke så længe siden. Hvad dette betyder, at du får skarpere, smukkere grafik og en konsolideret oplevelse."

"for de to fortællinger, men samtidig mister du de fleste af de originale gåder eller ser dem stærkt modificerede. Det er måske lidt ærgerligt for de oprindelige fans, men det er giver bare mening, når man tænker på det nye spils tilgang. Nintendo Switch er beregnet til at blive spillet på fjernsynet eller som en håndholdt enhed, da den ikke er egnet til den dobbelte skærm, og den har f.eks. heller ikke en mikrofon. Og Hvad med touch- og pointerfunktionerne? Jo, den bruger den vippende sensorer på enten enheden eller dens controllere lejlighedsvis, men for nogle grund ønskede udviklerne ikke at bruge berøringsskærmen eller markøren hardwarens muligheder. Så det er rent knapper og pinde for det meste."

"del, hvilket fjerner en stor del af den hardwaremagi, originalen havde. Og med hensyn til præsentation og udforskning, for dem, der spillede på Wii, tænk på det som meget lig det tredjepersonsperspektiv, som spillet brugte indendørs, men nu overalt og med fuld 3D-kamerabevægelse. Nu er kamerabevægelsen netop et af de største problemer her. Måske i et forsøg på at være mere tilgængelig, er den utrolig langsom som standard, så meget, at vi anbefaler, at du skruer op for hastigheden til mindst 60, lige når du starter spillet for første gang."

"gang. Og selv der føles det en smule trægt. Og det samme kan siges om de forsinkede menuer og spillets generelle ydeevne, samt om nogle af dets dårlige teksturer og geometri, som helt klart får det til at ligne en meget lille og begrænset projekt. Tværtimod sætter vi pris på den ekstra og de udvidede samleobjekter, som faktisk tilføjer noget til historien i interessante og endda spændende måder. Og selv om vi savner nogle af gåderne til nostalgiske grunde, er nogle af de nye tilføjelser tydeligvis friske og for det bedre, og man samler ikke længere så mange ubrugelige ting. Bortset fra den langsomme kamera, er der et par nye funktioner, som er værd at at nævne. Navigationshjælp og hints til gåder. Førstnævnte fortæller dig, hvor du skal gå hen eller hvad du skal røre ved som det næste, mens sidstnævnte først giver dig et stykke råd, og derefter en mere åbenlys løsning på det aktuelle puslespil. Dette er fantastisk til folk, der ønsker at blive introduceret til genren på en meget afslappet måde. Andre steder, HD-grafikken hæver kunsten, og Taizuki Kanasakis karakter er fremtrædende design. Så hvis du som teenager blev forelsket i 14- og 16-årige pixelerede Ashley, kan det i højere grad ske for teenagere i dag, for hun er temmelig bærer hele oplevelsen alene. Andre figurer, inklusive den elskelige ved første D, ender med at være overfladiske eller uinteressante, på trods af den førnævnte yderligere skrivning. Det har den samme effekt, som det havde for mange år siden, da man sammenligner de to spil. Det førstes seks timer føles strammere og bedre pakket end efterfølgerens tre timer lange begivenheder. Historierne er bare okay og handler om din typiske coming-of-age-troper, sidetemaer som afhængighed og den milde sci-fi overordnet mysterium. Man kunne betragte Another Code som en slags forløber for til den stil, Life is Strange gjorde populær for nogle år siden, med den langsomme fortælling, den eftertænksomme vinkel, det kunstneriske touch, den elskelige teenager karakter og det paranormale twist i historierne. Men med 2000-hardwaren trick er væk, formår ikke engang det tilføjede stemmeskuespil at gøre oplevelsen mere engagerende for nutidens publikum, da alt føles lidt for kedeligt, lo-fi, forudsigeligt og rudimentært. Som det er nu, vil vi kun anbefale den til elskere af af originalerne for nostalgiens og fanservicens skyld alene, og med et par forbehold i den forbindelse. Hvis du leder efter en langt mere indviklet og engagerende anime historier, der handler om sindet, har du et godt alternativ i de to AI The Siminium Files-spil på den samme platform. Når det er sagt, kan vi nu ikke ikke lade være med at ønske, at CING's egen Kyle Hyde-saga, Hotel Dusk og Last Window, bliver Switch HD-behandlingen, bare med en smule mere omhu og polering."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere