Dansk
Gamereactor
Videos
Like a Dragon: Infinite Wealth
HQ

Like a Dragon: Infinite Wealth - Video anmeldelse

Kiryu og Ichiban er tilbage i Like a Dragon: Infinite Wealth, men er den seneste JRPG fra Ryu Ga Gotoku en guldfeber?

Audio transcriptions

"Der er ingen nem måde at placere Yakuza-serien i gamernes bevidsthed. Enten elsker man den eller også vil man ikke have noget med den at gøre. Det ændrede sig, da mainstream åbnede op for Yakuza-serien.
serien i 2020, da Ryu Ga Gotoku besluttede sig for at gå i turbaseret RPG-mode i Yakuza Like a Drage. Like a Dragon Infinite Wealth lagde med det samme kortene på bordet for Ichiban Kasugas eventyr med Mii i serien, selvom det rent historiemæssigt faktisk er blevet antydet i årevis i tidligere udgaver. Alle brikkerne er lagt ud på brættet til spillet begynder på Hawaii. Uden at gå for meget i detaljer, bortset fra hvad studiet har allerede har antydet i trailerne, er der gået næsten 4 år siden afslutningen på Yakuza Like en drage. Gennem en række omstændigheder, hvor Kasuga og hans venner finder sig selv i problemer igen, beslutter Ichiban at rejse til Honolulu for at lede efter sin biologiske mor."

"Der støder han på en sammensværgelse, der involverer ham selv og de store kriminelle bander på Hawaii.
Ichiban slår sig sammen med dragen fra Dojima og nogle nye allierede på øen.
den helt, som alle ser i ham. Infinite Wealth markerer afslutningen på mange af de historier siden Yakuza 0, og selvom du stadig vil have det sjovt, hvis dette er dit første Like a Dragon, vil spillet især belønne mangeårige fans af serien. Men vær advaret om, at følelserne sidder uden på tøjet fra start til slut, så det er godt, at vi i det mindste er i en tropisk paradis."

"At flytte historien om Like a Dragon uden for Japans grænser er måske noget af det mest vigtige ændringer i franchisen, men i praksis er det ikke så dramatisk en afvigelse som det måske ser ud til. Ja, Honolulus solrige, farverige og vilde gader har ikke meget at byde på.
til fælles med de grå gyder i Ijincho, Kamurucho eller Sotenbori, men byens borgere opfører sig på samme måde. Der er en stærk japansk tilstedeværelse, og generelt følger alting samme mønster på verdenskortet, som også er det største i serien indtil videre."

"Der er nu måder at bevæge sig lettere rundt på, såsom gadesurferen, og processen med at få fat i en taxi er også blevet strømlinet. Ikke alt er perfekt i paradis og Hawaii er velforsynet med bøller, gangstere, mafiosi og alle mulige fjender.
at besejre. Kampene følger det samme mønster som den forrige hovedtitel i serien, selvom studiet ser ud til at have bemærket, hvor ubehageligt det var at bevæge sig rundt med så mange kampe i verdensbegivenhederne. Nu ser man færre grupper strejfe rundt i gaderne, men du vil altid finde en i nærheden af skatte eller genveje."

"Når du nærmer dig denne fjende eller gruppe af fjender, vil du komme ind i den ændrede tilstand af virkelighed som Ichiban ser. I kamp er fjendens AI blevet opdateret, og evnerne og hvordan de virker på skærmen, er også blevet justeret. Der er nu flere typer kombinationer og mulighed for angreb, men områdeevner vil også afhænge af, hvor den aktive karakter befinder sig."

"Det ser dog ud til, at nogle fejl i Yakuza Like a Dragon ikke har fundet deres løsning i Infinite Wealth. Professioner føles stadig som en måde at strække oplevelsen ud på og nogle af fjendernes statistikker er til tider inkonsekvente. Ud over nogle mindre klager er det overordnede leverer kampene endnu en gang oplevelsen."

"Det andet store aspekt ved Infinite Wealth er det sekundære indhold. Minispillene er endnu en gang den kilde, der bringer glæde til spillet. Og der er mere variation end nogensinde, alle med skarp og bidende humor. Der er den allerede afslørede Crazy Taxi Delivery Man app, den Tinder-lignende dating-app-simulator og de nye Sega Arcade-spil. Og måske hvor konceptet har udviklet sig mest, er med Tsujimon."

"Nu er det ikke bare nok at observere og besejre fjender for at tilføje dem til Tsujidex, vi er nødt til at fange dem, så de kan slutte sig til os og samle et afbalanceret hold, som at konkurrere mod andre Tsujimon-trænere i trevejskampe. Ja, du har nu et Pokemon-oplevelse i Like a Dragon. Der er endda Tsuji-stop og raids, som om det var Pokemon Go. Det er helt vildt."

"Men ikke alene har Tsujimon deres egen historie, de er også nøglen til Infinite Wealths virkelig fantastiske minispil, Dondoko Island. Resort-management-simulatoren på en øde ø er en ø har vist sig at være endnu et godt træk af udviklingsholdet. Ichiban vil hjælpe med at forvandle en ø, der blev brugt som ulovlig losseplads, til et 5-stjernet resort, hvor at tjene en masse penge, som han så vil bruge gladeligt i hovedspillet. Det er unødvendigt at sige, at når du først har prøvet det, kommer du ikke ud af det i flere timer. Man glemmer næsten hvad man lavede, før man fældede træer, fangede insekter, fiskede eller byggede møbler."

"og bygninger til dine kunder. Og du vil også gøre det med hjælp fra Tsujimon.
Dondoko Island er måske det bedste minispil i hele serien, selv om det at generere penge ikke er så flydende som i Sweet Ichiban. Minispillet har en længere cyklus for at generere overskud, hvilket også forlænger den tid og de penge, der er nødvendige for at investere i udstyr."

"Igen, dette er kun en del af, hvad Like a Dragon Infinite Wealth har at byde på. Ryu Ga Gotoku har formået at udvide og udvikle ikke bare JRPG-systemet i serien, men også dens fortælling, karakterudvikling og ekstra indhold. Udover at være bedre i næsten alt og tilbyde en spiloplevelse, som ingen andre kan matche, er det også lidt af et teknisk vidunder. Det kræver mindre end 55 GB plads på en PS5 SSD og har en detaljegrad i sine ansigtsudtryk, scenarier, belysning og ydeevne, som så mange AAA-spil med et større budget gerne ville have. Det overgår Yakuza Like a Dragon på alle måder, og afslutningen sætter en lys horisont for serien."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere