Dansk
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

All You Need to Know about Halo: Season 2 (Sponsored)

Da sci-fi-serien vender tilbage til SkyShowtime, har vi givet en opsummering af begivenhederne i sæson 1 og set på synopsis for sæson 2 og de fortælletråde, den vil udforske.

Audio transcriptions

"Halo-fans kan glæde sig! Den anden sæson af live-action-filmatiseringen af 343 Industries' ikoniske videospilserie er her næsten. Produceret af Showtime i samarbejde med 343 Industries og Amblin Television, og den er klar til at komme på Sky Showtime den 9. februar, vil denne opfølgende sæson endnu engang se Pablo Schreiber iført den berømte Master Chief i et forsøg på at forsvare menneskeheden fra de farlige kræfter i The Covenant. Anden sæson er sat til at starte med en premiere i to afsnit og derefter fortsætte på ugentlig basis indtil det ottende og sidste afsnit sendes den 22. marts. Med flere Halo-eventyr på på vej, har vi lavet denne praktiske alt-der-er-nødvendigt-at-video-video for at forberede dig til Halo sæson 2. Først og fremmest, da Halo sæson 2 fortsætter efter begivenhederne i sæson 1 og fortsætter handlingstråde, der først blev udforsket i den sæson, er det værd at have en meget hurtig gennemgang af de begivenheder, der fandt sted. Efter at have introduceret seerne til Master Chief og Silver Team efter besætningen, der redder en menneskelig forpost fra Covenant-angribere, blev historien hurtigt holdet af supersoldater på jagt efter en magtfuld alien-supersoldat, som man våben, der er i stand til masseødelæggelse. Der går ikke lang tid, før John-117, der også er kendt som Master Chief, opfanger sporene, der fører til Halo-ringene, et spor som Covenant også opdager, og som tvinger de menneskelige UNSC-styrker og fremmede Covenant i et kapløb mod hinanden. Efter et par rystende udviklinger i forbindelse med Spartan-programmet bliver afsløret, hemmeligheder, som gør Spartan skaberen Dr. Elizabeth Halsey til en højt profileret kriminel og fører Silver Team til at møde uopdagede følelsesmæssige problemer, får besætningen til opgave at vove sig ind i Covenant-territorium for at genvinde et stjålet stjernekort, der kan pege på retning af en af de eftertragtede Halo-ringe. Sæsonen afsluttes med Master Chief og den ultraavancerede AI Cortana, der smelter sammen med potentielt irreversible og dehumaniserende virkninger for at redde dagen og fuldføre mission. Med dette i tankerne vil vi i sæson 2 se en ny historietråd udvikle sig."

"Shrivers Master Chief kommer til at lede menneskenes og UNSC's kamp mod Covenant med Silver Team og dets Spartans ved roret. Efter en chokerende begivenhed på en i starten tilsyneladende meningsløs planet, begynder John-117 at føle, at krigen er ved at nå nye højder, og at The Covenant er på vej mod forbereder et altomfattende angreb på menneskehedens største fæstning, den berømte planet Reach. Reach og hele galaksen står over for en fare som aldrig før."

"før, forsøger Master Chief at afslutte krigen en gang for alle ved at finde den supervåben, der er en Halo-ring. Men vil det ende med at blive menneskehedens redning eller vil det i stedet bane vejen for en udryddelse? Med hensyn til hvem vi kan forvente at se i Halo sæson 2, udover Shrivers Master Chief, Jen Taylor, stemmen til Cortana og Dr. Catherine Elizabeth Halsey i Halo-spillene vil tilbage som Cortana, og det samme gør Natasha McElhone som live-action-versionen af Dr. Halsey. Danny Ciparni og Olive Grey gentager deres roller som Kaptajn Jacob Keyes og Dr. Miranda Keyes, og Shabana Azmi vender tilbage som som Admiral Margaret Parangoski, og Bokeem Woodbine vender tilbage som tidligere Spartan-kandidat, der blev til ådselæder Sauron-66. Silver Team og Master Chiefs Vanak-134's, Kai-125's og Riz-28's nærmeste allierede portrætteret af Bentley Kalu, Kate Kennedy og Natasha Kulczak vender også begge tilbage. Ligeledes kan vi forvente mere fra Yiren Has Quan He og Charlie Murphys Mackie. Med Halo-sæsonen 2 begynder at blive sendt den 9. februar, kan du se hvert af de otte afsnit der udkommer en gang om ugen efter premieren på Sky Showtime."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere