Dansk
Gamereactor
Videos
Helldivers II
HQ

Helldivers II - Video anmeldelse

Vi deler vores tanker og meninger om Arrowhead Game Studios ' hit tredjepersons skydespil, der har gjort sin ankomst til pc og PS5.

Audio transcriptions

"Helldivers 2 kan opsummeres på en ret enkel måde. Du lander på en planet, udfører en masse opgaver og skyder masser af insekter og robotter, hvilket nogle gange er hovedopgaven, og så kommer du tilbage til dit skib.
Helldivers 2 er ret enkelt i sin kerne, men sådan kan man jo sammenfatte næsten alle spil. Du lander, du skal hen til et punkt, du skyder, og du udfører opgaven, og du kommer tilbage til dit skib."

"Dette gentages igen og igen, og efter et par gennemspilninger følte vi os næsten lidt kede af det, men samtidig var der noget underholdende i al dets enkelhed.
Hvis man kan acceptere enkeltheden, lykkes Helldivers 2 med at være underholdende.
Vores første spring var solo, før vi var heldige nok til at indse, hvor meget sjovere det var med andre."

"Ud over den simple erkendelse af, at det faktisk er sådan, det skal opleves, indså vi også, hvordan missionerne får en helt anden følelse med allierede.
Efter hver afsluttet mission skulle vi tilbage til vores skib.
Efter hver fuldført mission stiger man i niveau, og når man skal tilbage til sit skib, er det bare for at gøre sig klar til den næste mission."

"Via et kort vælger du, hvilken planet du vil besøge.
Den viser også, hvor tæt du er på sejren, som er en gruppeindsats af alle spillerne i Helldivers 2.
Udvalget af planeter her ved udgivelsen er lidt for lille, selvom de er ret varierede og tilbyder nogle forskellige missioner.
I en af dem kæmpede vi for eksempel mod robotter, og med sværhedsgraden skruet op, var der meget mere spænding end under vores indledende kampe."

"Her blev hvert skud og hver granat vigtig.
Og da både ammunition, granater og stim-pakkerne er begrænsede i antal, er det vigtigt at bruge, hvad man har, indtil man finder pusterum til at skubbe sekvensen for at køle nogle nye forsyninger ned.
De forordninger, man kan køle ned, bruges ret ofte, og selvom de har en kort nedkøling, før de kan bruges igen, ville vi have foretrukket, at de var lidt mere begrænsede."

"Luftangrebene bliver lidt hektiske, når du er i en gruppe på fire, men effekten er strålende med virkelig kraftige eksplosioner og lys, hvilket fører os til grafikken.
Og her synes vi, at Helldivers 2 fungerer rigtig godt i mange henseender.
Grafikken er ikke den mest teknisk avancerede, langt fra, men alt fra billedet og de nævnte lyseffekter er virkelig flotte."

"Der er også nogle områder, hvor det ikke helt når det visuelle niveau, vi er ret forkælede med i dag, men da det flyder så godt, når man løber rundt på planeterne, har vi ikke været så kritiske over for dette generelt.
Soundtracket tilføjer også en god atmosfære, og lydeffekterne er godt sat op.
Alt i alt er det ikke verdensklasse på den tekniske side, men det er bestemt godt."

"Selvom vi sætter pris på Helldivers 2, som det er, synes vi ikke, at det er så godt, som vi troede, det ville være.
Vi føler, at det kunne have været udbygget lidt mere.
Skibet, du vender tilbage til, føles ret ubrugt, spillets historie er ret tynd, og selvom vi ikke kræver, at du fylder det til randen med aktiviteter og andre ting, kunne følelsen af en krig i fuld skala godt have været forbedret."

"Nogle ekstra rum på dit skib, med nogle NPC'er, med dialog, der ændrer sig afhængigt af din progression, det ville have krævet meget lidt for at få Helldivers 2 til at føles dybere.
Vi bryder os heller ikke om det simple faktum, at man skal være online hele tiden, selv hvis man har tænkt sig at tage af sted alene.
Noget, der virkelig taler for Helldivers 2, er det faktum, at det giver dig mulighed for at gå alene."

"Noget, der virkelig taler for Helldivers 2, er det faktum, at det giver dig mulighed for at gå alene.
Noget, der virkelig taler for Helldivers 2, er det faktum, at det giver dig mulighed for at gå alene.
Tingene vil udvikle sig, og der vil blive tilføjet nye ting.
Men som det er nu, er det et underholdende actionspil, som helt sikkert er bedst, når man spiller sammen med andre."

"På trods af gentagelserne har vi haft meget sjov med det, og vi ser frem til at dykke ned på nye planeter for at redde menneskeheden."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere