Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo Direct bekræftet for onsdag

Showet vil være fokuseret på tredjepartstitler, der kommer til Switch.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om noget, vi har forventet ville ske i et stykke tid nu.
Nintendo har endelig bekræftet sin første Nintendo Direct i år. Det er ikke en Direct, som jeg tror, mange af os havde forventet ville finde sted, men det er ikke desto mindre en Direct, og det er det vigtigste at tage med fra den."

"Vi dykker ned i det, tager et kig på, hvad denne Direct bliver, og så taler vi lidt mere om den bagefter.
Nintendo Direct bekræftet til onsdag. Forvent ikke nyheder om Super Nintendo Switch 2, men spil som Hi-Fi Rush og meget mere, da det er et partner-showcase.
Nintendo har gjort det til en tradition at give os en Direct-showcase hver februar, så det var meget forventet, da rygterne om 2024's første startede for flere uger siden. Det eneste spørgsmål var, præcis hvornår den ville komme. Nu ved vi det."

"Den japanske konsolproducent bekræfter, at Nintendo Direct-partnerfremvisningen starter kl. 14.00 GMT den 21. februar.
Vi får kun at vide, at det 25 minutter lange show vil fokusere på tredjepartsspil, der kommer til Nintendo Switch i første halvdel af 2024, men det er måske værd at huske, at rygterne hævder, at showet blev forsinket på grund af Xbox' annonceringer sidste torsdag.
Kan det betyde, at vi får Hi-Fi Rush eller Pentament at se? Find ud af det på onsdag."

"Hvilke spil håber du på at se og lære mere om?
Og her er annonceringen. Dette er den amerikanske annoncering, fordi den er på Pacific.
Her er meddelelsen. Dette er den amerikanske meddelelse, fordi den er i Stillehavet.
Her er meddelelsen. Dette er den amerikanske meddelelse, fordi den er i Stillehavet."

"Standardtid og østlig standardtid men det bliver selvfølgelig kl. 14 GMT, kl. 15 CET.
men det bliver selvfølgelig kl. 14 GMT, kl. 15 CET.
Nu er det værd at sige, at det er derfor, denne Direct er lidt interessant, fordi A ja, den er fokuseret på tredjeparter, så måske får vi disse meddelelser om Hi-Fi Rush og Pentament får deres debut på Switch Måske Sea of Thieves og den slags."

"Hvad vi ikke vil se med sikkerhed er Hvad vi ikke vil se med sikkerhed er er noget om den nye konsol, når det sker, måske Nintendos sædvanlige slags stil med de kommer nok bare med en trailer, der annoncerer den på et tidspunkt, om det så bliver i dette regnskabsår..."

"nu på grund af rygtet forsinkelse hvem ved, men det kommer ikke til at være i denne retning forventer ikke at se mere om nintendo switch til super nintendo switch i denne um forvent ikke noget om first party heller, så du ved, på trods af at øh princess peach showtime kommer ud midt i marts, skal du ikke forvente at se en trailer for det her, fordi det vil være fokuseret på partnere og tredjeparts titler, så forvent ikke noget om de spil, der angiveligt er kommer ud til sommer, som Luigi's Mansion 2 remaster, der også kaldes Dark Moon."

"jeg kan aldrig huske navnet på spillet, men jeg forventer heller ikke at se det, for det gør jeg ikke være der øh, og det er faktisk heller ikke et live-show, vel, ja, det kan du, ja det kommer til at falde på 2 p.m gmt 3 p.m sæt i morgen uh men det kommer til at være bare en video, de vil lægge ud, så du kan se det on demand, ikke, det er det, der er det underlige her så det er det er en masse interessante ting om den måde, de gør det på øh i bund og grund i tror ikke, at vi kommer til at forvente så mange vigtige meddelelser, hvis du medmindre du betragter de cross-platform xbox-titler, som vi går ud fra vil få deres debut på et tidspunkt tidspunkt øh som en vigtig annoncering, men for mig kommer pentagon eller hi-fi rush til switch er ikke så stor en annoncering som f.eks. hollow knight silk song, der får en udgivelsesdato."

"og alt dette får mig til at tænke, at vi sandsynligvis ikke får en særlig stor mængde af meddelelser, men uanset hvad er det årets første Nintendo-direktør, så hvis du kan lide den slags live-shows, så sørg for at tune ind på det i morgen, hvor vi selvfølgelig dækker det hele.
i dit lokale gear som en region alle trailere og meddelelser og alt det gode, så bliv men ellers er det alt, hvad vi har tid til, så vi vender tilbage i morgen til tale om noget, der uden tvivl er lige så interessant, øh vi vil være vedrørende denne direkte fordi det vil ikke være sket, når vi optager dette næste års tv-nyheder, men øh uden tvivl vil det være noget spændende alligevel, så sørg for at slutte dig til os for det i morgen indtil da håber jeg, at du nyder resten af din tirsdag, og vi ses på den anden side pas på jer selv"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere