Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - A Pokémon Presents afholdes i næste uge

Vi får flere Pokémon-nyheder den 27. februar.

Audio transcriptions

"Velkommen til GRTV News, jeg er som sædvanlig Alex, der tager jer gennem eftermiddagens seneste og bedste nyheder.
når det gælder teknologi, gamingudstyr, underholdning, hvad du end kan lide, hvad du end elsker, så har vi altid det her til dig på GRTV News, og vi har det også i den bredere spilreaktor netværk."

"Så hvis du kan lide lyden af spilanmeldelser, filmanmeldelser, previews, eksklusivt indhold og meget mere, så sørg for at tjekke, hvor du får din lokale spilreaktor fra, men med nok af min snak, så går vi til dagens nyhed, og vi går fra gårsdagens store franchise i Star Wars til en anden stor franchise i Pokemon, specifikt en Pokemon præsenterer i næste uge."

"I morges fortalte vi den talentfulde Ben Lyons om, at vi vil se på en Nintendo Direct, som også kommer i morgen, det er onsdag den 21. februar.
og nu den 27. februar.
Den 27. har vi også en Pokemon Presents-præsentation, så normalt er disse en slags Nintendo Direct på en måde, men naturligvis specifikt fokuseret på Pokemon."

"Officielt fejrer vi Pokemon Day, men uofficielt har fans en masse ideer om hvad der kunne komme i denne begivenhed.
Det vil blive afholdt kl. 2 skråstreg kl. 3 GMT skråstreg centraleuropæisk tid afhængigt af hvor du befinder dig i verden, selvfølgelig kl. 6 Pacific Standard Time, men hvem bekymrer sig egentlig om det?
om amerikanske tider, får de ikke nok?
Nå, men..."

"Ja, der er mange spekulationer om, hvad det kan være, men jeg forestiller mig, at det bliver noget med Pokemon Day at gøre, en masse festligheder, måske noget med med nogle kommende spil.
Der vil være nogle nyheder om klassikerne, du ved, du har altid Pokemon Unite nyheder, alle live service-tingene vil få mini-opdateringer og små funktioner som det."

"og så forventer vi sandsynligvis noget stort til sidst, som det normalt er tilfældet med disse store Pokemon Presents-shows.
Hvad det bliver, er uvist.
Det kunne være noget i retning af et remake af Pokemon Black and White."

"Hvis de gør det, skal de være meget forsigtige, for de sidste genindspilninger, de lavede, blev virkelig ikke modtaget så godt.
Jeg spillede dem, for selvfølgelig gjorde jeg det, jeg er en kæmpe Pokemon-nørd, men på samme tid de gav dig ikke engang det samme niveau af indhold, som Pokemon Platinum gjorde."

"Så Gen 4 remakes var en smule usikre, men på den anden side havde du Legends Arceus, som var en slags Gen 4-spin-off, som folk var helt vilde med, så jeg tror, at mange håber på på endnu et Legends-spil.
Der er selvfølgelig mange, der håber på en genindspilning, men jeg tror, at vi skal være lidt forsigtige med, hvor meget vi håber på en genindspilning nu, fordi hvis Pokemon Black and White får et remake, og det ikke har Black and White 2-indhold vil der være en masse mennesker, der græder over det."

"Og jeg tror faktisk, at det sikreste ville være at lave endnu et Legends-spil, endnu et spin-off for det var nok det, folk bedst kunne lide ved Pokemon i de sidste fire år...
eller deromkring.
Den blev virkelig godt modtaget, den blev set som et stort skridt op for franchisen..."

"fordi det på en måde gav dig ny mekanik for første gang i en evighed.
Men vi kunne også se nogle tilfældige ting, personligt har jeg altid håbet på endnu en Pokemon Ranger...
spil, jeg ved, at folk elsker Pokemon Mystery Dungeon-spillene, jeg ved, at folk ønsker, at alle mulige forskellige spil kommer tilbage."

"Jeg venter også stadig på en ordentlig 3D Gen 2-genindspilning, men lad mig vide, hvad du ønsker.
at se i denne Pokemon Presents, hvad tror du, den kommer til at præsentere?
Husk, at det er den 27. februar, det er næste tirsdag, så sørg for at holde øje.
ud for det."

"Vi vil dække alle nyhederne fra det.
Og jeg vil sandsynligvis også dække det i en GRTV-nyhed, så vi ses, gutter, Farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere