Dansk
Gamereactor
Videos
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
HQ

GRTV News - Embracer sælger Saber Interactive

Udvikleren Star Wars: Knights of the Old Republic Remake er på huggeblokken.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er den sidste i denne uge, og vi fortsætter den tendens, vi har haft hele ugen med fyringer.
Det handler ikke nødvendigvis om fyringer, men det er lidt i samme boldgade. Embracer Group er en kæmpe udgiver, en helt enorm udgiver, som ser ud til at...
De gik igennem en fase for omkring et par år siden, hvor de opkøbte alt, og de prøvede virkelig at konsolidere branchen."

"Men branchen har tydeligvis ændret sig en smule, og vi ser mange af de store udgivere være nødt til at sælge ting fra eller skære ned på størrelsen af deres teams for at få økonomien til at hænge sammen.
Embracer Group har stort set solgt folk og lukket studier til højre og venstre. Det har vi set på det seneste i forbindelse med virksomheder som Volition, Saints Row-udvikleren.
Det er blevet lukket helt ned, efter at Saints Row-genstarten ikke ligefrem var, eller ikke ligefrem klarede sig, som det var forventet."

"Nu sælger Embracer ud af Knights of the Old Republic remake-udvikleren, Saber Interactive. De vil blive solgt fra det svenske moderselskab.
Spørgsmålet er, hvad der kommer til at ske med Knights of the Old Republic remake, som nok bliver aflyst, for ellers ville det blive en meget turbulent udvikling.
Men lad os nu dykke ned i det og tage et kig."

"Cota remake-udvikler solgt af Embracer Group. Forvent, at dette er det første af mange teams, der forlader det gigantiske svenske firma. Betyder det, at Star Wars Knights of the Old Republic-remake giver os en chance?
Embracer Group er næsten blevet en punchline for de af os, der arbejder med spilmedier, da det svenske firma har bragt så mange udviklere og endda udgivere gennem årene, at det kun var et spørgsmål om tid, før tårnet ville blive strålende.
Smuldrer ned, læs Ben."

"Vi fik en meget klar indikation af dette, da en enorm aftale med Saudi-Arabien faldt til jorden i sidste øjeblik tilbage i maj, og Embracer bekræftede, at dette ville tvinge dem til at omstrukturere.
Vi så dette træde i kraft med 900 fyringer, Free Radical blev lukket ned og mere kort tid efter, men vi fik at vide, at det kun var de første skridt.
Nu er det tid til strategi nummer to."

"Bloombergs Jason Schreier afslører, at Embracer Group sælger Saber Interactive, udviklere og/eller udgivere af spil som Expedition's MudRunner-spil, som vi faktisk offentliggjorde vores anmeldelse af i går, så husk at læse den.
World War Z vil også have en 40.000 space marine, som skulle udkomme i september, tror jeg, efter en massiv forsinkelse, der skubbede det ud af 2023.
Og den mytiske genindspilning af Star Wars Knights of the Old Republic."

"Til private investorer i en handel til en værdi af op til 500 millioner amerikanske dollars. Det er vigtigt at bemærke, at Schreier ikke ved, om dette inkluderer datterselskaber som 4A Games og Tripwire, hvor 4A Games vist nok er udviklerne af Metro og Tripwire.
De arbejder på det kommende Killing Floor 3, tror jeg det er?
De har også lavet ting som Maneater."

"Men under alle omstændigheder benytter han lejligheden til at gentage, at der stadig arbejdes på Dakota-remake, selv om det ikke betyder, at spillet rent faktisk vil se dagens lys engang i fremtiden.
Det er i hvert fald en god nyhed, for jeg er bare glad for at høre, at de talentfulde folk hos Saber Interactive ikke slutter sig til den stadigt voksende liste af fyringer, der annonceres stort set hver dag i disse dage.
Det er interessant, at der står, at Knights of the Old Republic stadig er under udvikling."

"Det er en mærkelig ting at sige, for jeg vil ikke sige, at spillet har været i et udviklingshelvede, men det har allerede haft en meget udfordrende udvikling.
Det blev annonceret for flere år siden, og der er ikke rigtig blevet annonceret noget væsentligt siden.
Det føles også, som om det stadig er mange år ude i fremtiden.
Nu sker det her, og man må tænke, at der helt sikkert er mange forhindringer, som dette spil skal springe over, vil slutproduktet leve op til hypen?
Det er svært at sige."

"Men uanset hvad er Saber Interactive blevet solgt for omkring en halv milliard dollars, og når man ser på værdien af mange spilfirmaer i dag, virker 500 millioner dollars ikke så meget, hvis man skal være fair.
Især for et firma, der arbejder på alle disse virkelig store IP'er som Warhammer, Star Wars og endda World War Z.
Så vi må se, hvor Saber Interactive ender, om der kommer nogen og snupper det."

"Jeg tror ikke, der er blevet nævnt noget endnu om, hvem Saber Interactive kunne blive købt af, men igen, disse ting sker ret hurtigt, så hold øje med det.
Ellers kan du, som Eric siger, forvente mere information om denne slags ting i de kommende uger og måneder.
De vil fortsætte med at sælge udviklere, fordi de har købt for mange, og det er en massiv virksomhed, der ikke kan opretholde sig selv."

"Så de kommer til at sælge mere ud og sandsynligvis lukke flere ned.
Der vil sandsynligvis komme flere afskedigelser, så forvent også alt det, især når vi går ind i marts, den sidste måned i dette regnskabsår.
Ellers, ja, det er al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News.
Jeg tror faktisk, som en sidste bemærkning, at Gearbox også er på huggeblokken, så forvent, at det ændrer sig relativt snart."

"Men ja, det er al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News.
Vi er tilbage på mandag med ugens næste afsnit, så nyd fredagen, nyd weekenden, og vi ses på den anden side.
Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere