Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Alogic Lift 4-in-1 (Quick Look) - Den ultimative bærbare strømløsning

Denne MagSafe-kompatible oplader tilbyder et væld af trådløse og kablede opladningsløsninger.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look. Jeg elsker, når dette EDC-begreb går i dybden med design af forbrugerelektronik. Dybest set, hvordan vi tager forskellige funktionaliteter og pakker dem ind i disse virkelig små kompakte enheder, som vi kan bære rundt på, og de kan tilbyde forskellige former for funktionalitet afhængigt af de faktiske situationer, som vi ønsker at bruge dem i. Det her er for eksempel en masse forskellige ting i en virkelig stram kompakt ramme. Det har et langtrukkent navn, fordi det er sådan, Elogic navngiver deres enheder, men lad os bare kalde den Elogic Lift 4-i-1. Det er i bund og grund en powerbank, men det er en powerbank med masser af forskellige måder, hvorpå du kan oplade de ting, der betyder noget for dig. Så for det første kan du tydeligvis se på det lille mønster her på forsiden at dette er en MagSafe-kompatibel enhed. Det betyder, at du bare kan sætte den på bagsiden af din telefon, og telefonen vil automatisk begynde at oplade via den 15 watt trådløse MagSafe-protokol, som selvfølgelig har en ret stærk magnetisk fastgørelse. Du kan se, at den er ret stærk. Vi har testet det her på Gamereactor Quick."

"Se, hvor MagSafe-kompatible enheder faldt af. Så det sker, men det er noget, der ikke sker.
som man ret nemt kan stole på, vil jeg sige. Nu har jeg gjort dette med andre ting og de er faldet af, men det afhænger af mange forskellige ting. Mange producenter vælger faktisk at styrke magneterne som ekstra end Apple selv oprindeligt gør, hvilket bare betyder, at det er en ret stærk pasform det meste af tiden. Og det er tydeligvis betyder, at du ikke har brug for kabler til hovedfunktionaliteten af den pågældende enhed. Men det er ikke alt, Lift kan gøre. Så her bagved er der lidt ekstra besvær."

"En af disse er en kickstand. Nu har den ligesom en flip. Det betyder, at den ikke er trinvis.
Den er enten åben eller lukket, men det betyder også, at den har et virkelig tilfredsstillende klik. Så det betyder, at jeg kan sætte den sådan her og lægge min telefon på den. Så vi er allerede i en ret godt sted, ikke? Men der er ikke noget banebrydende her. Nu er der en ekstra lille hylde her, som jeg synes er ret sjov, hvilket betyder, at denne lille hylde faktisk kan rumme en Apple-ur. Det betyder, at denne lille powerbank her både har magnetisk opladning og til din telefon og dit ur. Nu behøver vi ikke stoppe der, for den hedder fire i én. Så jeg ved ikke, om du kan se det her, men der er to porte her, en USB type A og en USB type C. Begge kan levere 18 watt. Det betyder, at mens telefonen oplades magnetisk, og uret, kan du køre noget gennem USB-type A på 18 watt til f.eks. en iPad og en Nintendo-switch med USB type C-kablet. Det betyder, at at du oplader fire enheder på én gang, hvilket selvfølgelig vil dræne batteriet temmelig meget."

"hurtigt. Men det er en forbløffende mængde kompatibilitet inden for et virkelig, virkelig lille ramme. Og den lille støttefod betyder, at den opfører sig som et virkelig cool natbord, hvis du for eksempel er på hotel eller sådan noget. Så med hensyn til hardwaren er der en lille tænd/sluk-knap her, som også kontrollerer, hvor meget kompatibilitet du har tilbage. Så disse små lysdioder her indikerer opladningen. Så hvis du trykker på den, vil de kortvarigt lyse op og fortælle dig, hvor meget du har klar. Så det er virkelig cool. Og selvfølgelig er USB type C-port er også til at oplade den igen. Det, jeg ikke har været i stand til at teste endnu, er, om man i bund og grund kan bruge den som oplader, hvilket betyder, at denne kan tage imod opladning via USB type C-porten og levere opladning via MagSafe- og Apple Watch-oplader på samme tid, hvilket betyder, at du ikke behøver at have en oplader med dig enten hvis du er på farten, eller hvis du f.eks. er på et hotelværelse."

"eller hjemme hos en ven, eller hvad det nu måtte være. Men det er virkelig, virkelig cool. Den har 10.000 milliamperetimer i sig. Det betyder, at den burde kunne oplade en telefon som iPhone 15 Pro Max mindst to gange, før den er løbet tør for strøm. Men det betyder også, at hvis du har både et tomt Apple Watch og en tom telefon og sætter det på her, vil det ikke være i stand til at tanke begge op to gange, for eksempel, før den er løbet tør for juice, at du ikke får noget, der er så lille med den slags funktionalitet. Men den vejer stadig 120 gram."

"Det er tæt på ingenting, vil jeg sige. Den ene ting, som jeg føler er lidt forældet, er USB type A-porten. Jeg er sikker på, at der er folk derude, som bruger type A-porten.
A-porte, men for os her på kontoret, der ser ebbe og flod inden for forbrugerelektronik funktionalitet, især over uger og måneder og endda år, USB type A-enheder bliver bare mindre og mindre almindelige. Og for mange mennesker, der har brug for noget som dette, er det ikke særlig almindeligt overhovedet at have USB type A-kabler på sig eller i tasken. Jeg ville vove pelsen og sige det. Men hvis du kan lide, hvad du ser, er det helt sikkert af høj kvalitet."

"Og den måde, vi har set Logic-produkter komme og gå på her, på dette skrivebord her, de er ret gode. Så hold øje med mere. Vi ses til den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere