Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

BenQ ScreenBar Halo (Quick Look) - Lys dit liv op

Denne skærmmonterede belysningsløsning har til formål at forbedre produktiviteten og sikre, at dit skrivebord er godt oplyst uden behov for en defineret og ekstra bordlampe.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Belysning er blevet noget af et fast inventar, forstå det ordspil, i de sidste par år lige siden ankomsten af COVID-19, som tvang alle til at genopfinde eller i det mindste genoplive ideen om hjemmekontoret."

"Så vi er, meget mere end vi nogensinde har været, interesserede i at skabe meningsfulde rum, hvor vi kan være effektive, når vi arbejder enten fra et kontorlokale, hvis vi gør det eller hjemmefra.
En af de måder, vi kan gøre det på, er ved hjælp af belysning og især der ser ud til at være en genopblomstring af monitorlyset, og det er præcis, hvad du ser lige nu her."

"Den hedder Screen Bar Halo og er lavet af BenQ, og BenQ er selvfølgelig ikke ukendt med professionelle kontorudstyr.
Nu er Screen Bar Halo præcis, hvad man skulle tro, det er: en bjælke, der er dannet af lysarmatur, som sidder eller hviler oven på din skærm og kaster lys nedad."

"som tjener to hovedformål, det ene er at belyse dit rum og dybest set spille rollen som et lys, så du ikke behøver en stor skrivebordslampe på dit skrivebord, hvilket sparer nogle plads.
Men for det andet hævder den også, at de mennesker, der fremstiller denne slags lys, rammer, hvad det du laver på din skærm."

"For det første betyder det, at du kan skrue ned for mængden af nit-peak lysstyrke, der kommer ud af din skærm, hvilket naturligvis kan være mere brændende blåt lys, som kan skabe nogle ubehag i længere perioder, men det gør dig også mere fokuseret.
på, hvad der sker inde i rammen, som bliver oplyst af barform-lyset."

"Lad os sige, at det er teori, men det er meget op til dig som individ.
at finde ud af, om dette lys, der falder ned på din skærm, gør dig mere fokuseret på, hvad der sker på den, eller ej.
Men jeg vil sige, at mange mennesker foretrækker det lys, som denne slags armaturer giver og det er let at se hvorfor."

"Jeg har haft en installeret på min skærm lige derovre på skrivebordet i en uges tid.
og selvom jeg ikke kan sige med sikkerhed, om den gør mig mere fokuseret eller mere effektiv, er det behageligt.
Der er tre lystilstande, hvilket betyder, at den både udnytter denne særlige streng af LED'er, som du kan se, jeg kan bare flytte den sådan her."

"Men den har også et armatur på bagsiden.
Det betyder dybest set, at den kan kaste lys nedad og også bagud.
Vi har set det en million gange med RGB-lys på f.eks. skærme, fordi det, der den generelle idé er, fordi du ikke kan se dem, hvis de er på bagsiden af skærme er at de vil kaste lyset videre til den væg, som dit skrivebord måske er sat op ad og det vil skabe en effekt, som du kan lægge mærke til, når du spiller."

"Det samme her er, at det kan kaste en varm glød videre til din væg bag dig og det vil bade hele dit rum i behageligt lys, som gør det lettere for dig at fokusere.
Nu koster den omkring 160 euro, og det er ikke så lidt endda.
Så det er meget godt, at BenQ for det første har skabt noget, der er virkelig godt lavet som lys i sig selv er virkelig godt lavet, men du får også dette."

"Dette er en lille trådløs controller, der kører på AA-batterier, og det betyder, at den er bare en meget fin professionel måde at interagere med dit lys på.
Så for det første kan du klikke på dette og derefter bruge et stort cirkulært hjul, som har en trinvis tæller næsten som et ur eller den aktive krone på et smartwatch."

"Og du kan se på de små lysdioder rundt om kanten af det cirkulære display her, at den drejer opad eller nedad, men der er flere måder at gøre det på.
Der er også coolness.
Jeg ved ikke, om du kan se det på hovedbilledet her, men det er virkelig flot."

"Jeg foretrækker ærlig talt at have en meget varmere glød.
Jeg synes bare, det er mere behageligt for mig.
Men der er også noget, der hedder automatisk dæmpning i realtid, som er en særlig indstilling af den måde."

"Så hvis du sætter den på, vil den dybest set læse din, den kender tidspunktet på dagen, den kender dybest set hvad farvetemperaturen eller den aktuelle lystemperatur i rummet er, og det vil justere i overensstemmelse hermed.
Alt dette er virkelig sejt, og det er bygget af eksperter, og jeg tror, at for dette og lyset i forhold til, hvad vi betaler for skrivebordslamper derhjemme eller på arbejdet, €160 er ikke så dårligt, og det skaber et ret behageligt lysscenarie, når man Jeg arbejder så meget."

"ScreenBar Halo er til salg lige nu, og vi vil gennemgå den i sin helhed i tekst på dit valgte spil eller domæne.
Mange tak, fordi du så med.
Vi ses på den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere