Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Twelve South Air Fly Pro (Quick Look) - Bliv trådløs overalt

Denne smarte gadget giver dig mulighed for at bruge trådløse hovedtelefoner med enhver enhed, forudsat at den har et hovedtelefonstik i første omgang.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu en Gamereactor Quickbook.
Du er måske stødt på dette, selvom vi gradvist udvider vores teknologiske horisont, at når du kører i en ældre bil, eller du bruger underholdning i flyet på en flyvning et eller andet sted, eller der bare tilfældigvis er et analogt lydstiksignal, som du vil have konvertere til noget trådløst, såsom Bluetooth."

"Der er masser af forskellige produkter, der gør det, men et af dem, der gør det mere pålideligt og bedre end de fleste af dem, er AirFly Pro fra 12South.
Igen er det problem, som dette produkt har til hensigt at løse, meget, meget enkelt.
Så pointen er, at du sidder i din kammerats bil, I kører et sted hen, det er en ældre model, hvilket betyder, at du ikke kan bruge Bluetooth direkte i højttalersystemet, og du gerne vil lytte til musik eller en podcast."

"Så tager du din lille AirFly Pro med, der er denne lille beskyttende ting, og hvor Du kan også sætte den på en nøglering eller noget, jeg ved ikke, hvorfor du ville gøre det, men hvis du vil, fjerner du bare denne, og så er der et lille lydstik.
Det lydstik er meget enkelt, skub det ind i et lydstik-interface, og drej det derefter tændt, og straks bliver det til et søgbart Bluetooth-signal, som ikke kun et par headset kan, grundlæggende fungerer det på to måder."

"Så en af måderne, det fungerer på, er, at du kan sende et Bluetooth-signal fra en telefon til et sæt højttalere, der så kan gøre det, men det kan også fungere den anden vej rundt.
Man ønsker at opfange et lydsignal som f.eks. underholdning om bord på flyet og sende det det til et par hovedtelefoner."

"Og i den forbindelse er der en fed ting, som den kan gøre, nemlig at den kan faktisk producere to separate Bluetooth-signaler, der er helt tidsbestemte og producerer tabsfri lyd.
Så du tilslutter den, og både du og din ven kan lytte til den samme lyd."

"Det virker i øvrigt med telefoner, der har det samme, som f.eks. har et lydstik.
interface, så det betyder, at I begge to kan se med hovedtelefoner på noget hvis du sidder i en overfyldt bil eller et overfyldt sted, og du vil lytte til noget eller i det hele taget gøre noget, der kræver to sæt headsets aktive på samme tid."

"Eller du er i en lufthavn og venter på et fly, du har en bærbar computer med en film på, du vil ikke bruge højttalerne for at genere andre, men I har begge Bluetooth aktiveret.
headsets med jer, så er dette løsningen.
Det er en virkelig cool lille idé, og en ting, jeg godt kan lide, er, at I begge får denne lille beskyttelseshætte, og du får også en lille taske."

"Jeg mener, det er helt sikkert fluff, men det hjælper med at lette svien ved at betale omkring $ 30, $ 35 for noget som det her.
Jeg synes, det er superfedt, og det er noget, som jeg synes, at mange rejsende i det mindste bør have, enten denne eller i en billigere, fordi du kan få disse i slags billigere modeller fra, du ved, mindre kendte producenter end 12South."

"Mange tak, fordi du så med, vi ses i næste afsnit."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere