Dansk
Gamereactor
Videos
Sonic the Hedgehog 3
HQ

GRTV News - Keanu Reeves lægger stemme til Shadow the Hedgehog

I den kommende Sonic the Hedgehog 3.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om en ret spændende udvikling, der fandt sted for nylig. Nå, men vi ved endelig, hvem der spiller Shadow i Sonic the Hedgehog 3, og det er det, vi skal tale om. Det er en meget stor stjerne, der slutter sig til folk som Idris Elba..."

"er den anden virkelig store, og jeg tror også, det er Jim Carrey. Men ja, en enorm stjerne slutter sig til denne kommende film, og det er faktisk også ret passende. Så lad os dykke ned i det og se, hvem der kommer til at spille, eller snarere lægge stemme til, Shadow the Hedgehog.
Keanu Reeves spiller Shadow i Sonic the Hedgehog 3. Endnu en stor stjerne har sluttet sig til den populære filmfranchise. Mange blev overraskede over, hvor god den første Sonic the Hedgehog-film var."

"var, og med efterfølgeren beviste filmskaberne, at succesen ikke kun skyldtes held. En ting, der har bidraget til populariteten, er en fantastisk præstation fra stjerner som Ben Schwartz, Jim Carrey og James Marsden, hvilket har gjort det nemt at tiltrække store navne.
skuespillere, som da det blev annonceret, at selveste Idris Elba skulle spille Knuckles. Og nu ser det ud til, at Paramount har rekrutteret endnu et stort navn, da Keanu Reeves angiveligt er klar til at spille rollen som Shadow. Shadow vil optræde i den tredje film, som vil premiere senere på året, men det er desværre alle de detaljer, vi har at byde på på nuværende tidspunkt."

"øjeblikket. I betragtning af at Paramount har Avengers-inspirerede planer for Sonic-universet kan vi nok forvente flere store navne på rollelisten i fremtiden. Sonic the Hedgehog 3 pakket ind sidste måned, så det er ret sikkert at antage, at der ikke vil være nogen uforudsete forsinkelser...
med en planlagt premiere den 20. december. Så ja, Shadow får Keanu Reeves' stemme, Han kommer til at låne sine talenter til rollen. Ud af alle de slags figurer i Sonic universet, er Shadow nok den, der passer bedst til Keanu Reeves, både i som persona og også den måde, han har den der lidt rå stemme på. Så det er ret spændende, at han påtager sig den rolle, og igen er Shadow en fanfavoritkarakter."

"så det bliver interessant at se, hvordan han bliver præsenteret på det store lærred og med opbakning fra Keanu Reeves, som har en del erfaring med at lægge stemme til figurer.
også. Vi kender primært Keanu Reeves som en fysisk skuespiller, men han laver også en hel del stemmearbejde, især som i Toy Story 4, hvor han spillede, jeg kan ikke huske navnet karakteren, men stuntmanden. Så han er vant til den slags roller. Igen, som Jiro siger, får Sonic the Hedgehog 3 premiere i biograferne den 20. december, tror jeg."

"så det kan du holde øje med. Men hvis du glæder dig til mere Sonic the Hedgehog, så er der et Knuckles TV-show, der har premiere på Paramount Plus senere i år.
måned den 26. april, tror jeg, og hvis jeg har ret i, at de ikke laver ugentlige episoder til denne, tror jeg, de bare dropper alle episoderne, så ja, du kan se frem til til en stor bunke Knuckles-ting, der lander på én gang. Men ja, efterhånden som vi ved mere om Sonic the Hedgehog 3, skal vi nok holde jer opdateret, og ellers skal I bare holde øje med næste GRTV News, som kommer fra mig i morgen. Vi ses alle på den anden side."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere