Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Journey AXIE (Quick Look) - Et 3-i-1 vægopladningsvidunder

Denne praktiske enhed giver dig mulighed for nemt og ubesværet at oplade tre enheder på én gang, alt sammen ved hjælp af en stikkontakt.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu en Gamereactor Quickbook.
Journey er en producent, som vi har arbejdet sammen med et par gange, og deres speciale er i er at tage forskellige slags sæt af funktioner, som vi har fra vores daglige bæreelektronik og så kombinere dem på en sjovere måde."

"Så de lavede for eksempel en kæmpe musemåtte, som også havde en MagSafe-oplader i sig.
De lavede også en bæretaske til bærbare computere, som også havde en MagSafe-oplader i sig.
Så det handler om at klemme disse små ekstra ideer ind i de ting, vi allerede bærer med os og omkring os, og det er i høj grad også overskriften for Axii, som er indeni her."

"Men først kan vi bare undre os over, at til en pris på omkring 140 dollars, hvilket ikke er billigt men det er virkelig heller ikke meget, får du denne virkelig smarte bæretaske.
Der er magneter i den lille lukkeklap her, og jeg ved ikke, om det er himmelsk... Læs mere høj kvalitet, men det er bestemt ikke noget lort."

"Så det er virkelig fedt at se, at de tilføjer meningsfulde ekstrafunktioner, når man køber et produkt som dette.
Det betyder virkelig, at det føles, som om du investerer i noget, som du ved, at at der bliver taget hånd om dig som kunde.
Så herinde får vi desuden de forskellige ting og sager, som du skal bruge."

"Du får mere end bare dette særlige stiktilbehør.
Der er dem til det britiske marked og også til USA.
Så hvis du rejser med den, hvilket jeg tror er det tilsigtede formål, så er du meget godt dækket ind i den henseende."

"Så dette er selve Axii.
Lad os nu bare tilslutte denne EU-baserede oplader her, hvilket betyder, at den ser ud som om en stor MacBook-oplader, men du kan også fjerne den helt.
hvis du bor i USA, og på dette tidspunkt kan du bare folde denne lille amerikanske standardoplader her, hvilket nok er rarere, fordi du kan folde den ind igen, når du ikke har brug for den, men du har den her, så jeg synes ikke, det er et stort tab."

"Så pointen er, hvad er det?
Der er en lille kabelklap her, og den kan du fjerne, så du har din standard USB type C-opladning her, så nu ligner det en vægoplader til en bærbar, ikke?
Og det er den også til en vis grad."

"Det vigtigste her er igen at kombinere forskellige produkter til et, så du sparer besværet med at bære rundt på forskellige ting til forskellige formål.
Som du sikkert har gættet på den lille runde plade her, er det en MagSafe-oplader.
Pointen er, at hvis du gerne vil oplade et par ting på én gang, så vil du sætte denne i en væg og denne i en bærbar computer eller en iPad eller noget i den stil, og på samme tid kan du tilslutte en telefon til trådløs opladning med MagSafe-magneterne."

"Ret cool, ikke?
Det er virkelig sejt, men det sejeste er, at hvis du er væk fra væggen, er dette en 10.000 milliamperetimers powerbank, så den fungerer også uden for væggen, bare for opladning med USB type C-kablet og trådløst via MagSafe."

"Det er en utrolig cool lille ting af flere forskellige årsager.
For det første har du normalt en oplader til din bærbare computer og en powerbank til de nødsituationer.
Nu behøver du ikke gøre det."

"Den anden ting er, at hvis du hovedsageligt oplader din bærbare computer eller din iPad eller hvad som helst gennem dette, vil powerbanken altid være opladet, når du er væk fra et stik, og den er klar til at oplade dine AirPods eller din telefon, eller hvad det nu måtte være.
Og det er ikke kun begrænset til det, fordi I begge har et USB type C-kabel her, som er det, der automatisk gemmes sammen med enheden, men derudover er der en ekstra USB type C-port, hvilket betyder, at hvis du bruger MagSafe-pad'en her, USB type C-pad'en på her og den anden, kan du oplade tre ting på én gang."

"Meget, meget sejt.
Der er også en fin lille batteriindikator her på en slags rygrad på enheden, som fortæller dig det grundlæggende opladningsniveau for powerbanken indeni, som hvor mange milliamperetimer der er tilbage til at kunne gøre det, den skal gøre."

"Der er dog et stort forbehold, for jeg bruger en MacBook Pro 14 tommer.
Den oplader, jeg får med i æsken til min MacBook Pro, er på 100 watt.
Man kan få 100 watt opladere, der er meget små nu.
Vi har vist et par stykker i programmet."

"En af dem fra Asus er meget lille, og denne er stor.
Den er stor, fordi der skal være plads til en powerbank på 10.000 milliamperetimer.
men når du sætter stikket i væggen, og lad os sige, at powerbanken er på 100 %, hvilket vil sige at alt, hvad den tager fra stikket i væggen, skal den levere til sin hovedstrømforsyning."

"slags opladningsdestination.
Den yder kun 35 watt, hvilket betyder, at hvis du oplader en MacBook Pro med blot grundlæggende Adobe Premiere-ting, vil den sandsynligvis stadig aflade og bruge strøm i stedet for at blive opladet.
35 watt er simpelthen ikke nok."

"Journey er meget åbne omkring dette på deres hjemmeside, og de siger, at dette hovedsageligt er til en bærbar computer beregnet til de mest basale MacBook airs, fordi de får noget, der ligner en 35 watts oplader.
i kassen, som er meget mindre, fordi den ikke har en 10.000 milliamperetimers strøm bank, men jeg synes, det er en underlig forspildt mulighed ikke at prøve at øge wattforbruget."

"på opladeren, så jeg kunne bruge den professionelt, samtidig med at jeg havde en powerbank.
35 watt er bare ikke nok.
Det er ikke engang i betragtning af noget som en MacBook Pro 16, men selv for dem af os der har en MacBook Pro 14, er det bare ikke nok, så 75 watt, 100 watt, hvis vi kunne selv hvis vi ofrer noget af bærbarheden og vægten, ville det have været at foretrække."

"for mig, fordi vi allerede putter den i en stor bæretaske, så vi er ikke virkelig tænker på pladsbesparende ting her, ikke?
Så en forpasset mulighed, men en virkelig cool ting, der viser, at Journey virkelig er på på en god rejse, hvor de helt sikkert finder på fede ideer, som vi kan tage med os på vejen."

"Så for meget mere om dem og andre ting, hold øje med Game Ractor.
Vi ses."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere