Dansk
Gamereactor
Videos
Baldur's Gate III
HQ

GRTV News - D&D-ejer Hasbro søger allerede partnere til Baldur's Gate-efterfølgeren

Selv uden Larian ved roret er dette ikke slutningen for Baldur's Gate-serien.

Audio transcriptions

"Hej, velkommen til dagens GRTV News, jeg er som sædvanlig Alex, der dækker de nyeste og bedste når det kommer til gaming, udstyr, teknologi, underholdning, uanset hvad du kan lide, uanset hvad du elsker, har vi altid noget for dig her på GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk som helhed."

"Så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, spilforhåndsvisninger og meget mere, skal du sørge for at at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra. Men uden yderligere omsvøb, lad os komme i gang med til dagens nyhed. Den handler om Baldur's Gate 3, potentielt Baldur's Gate 4, eller hvad det nu kommer til at hedde. Hasbro, som ejer D&D og dermed rettighederne, har allerede til Baldur's Gate IP, er i gang med at undersøge et nyt spil. Tidligere på året kunne vi hørte vi, at Larian, som lavede Baldur's Gate 3, ikke ville vende tilbage til Baldur's Gate."

"Gate 4, eller hvad det nu måtte blive. Oprindeligt var det planen, at Larian skulle fortsætte med at arbejde på på en udvidelse eller en efterfølger eller noget i den stil, men i stedet besluttede de at dreje og ja, jeg tror, det har været den bedste beslutning for dem, som tingene lyder.
Det ser ud til, at de er meget gladere for at arbejde på noget helt andet end at end bare at vende tilbage til D&D, men med den succes, Baldur's Gate 3 har haft har været, vil Hasbro og Wizards of the Coast, som ejer D&D, ikke ligefrem lade det bare forsvinde, så de er på udkig efter en efterfølger, og der er noget på vej. Eugene Evans har for nylig talt med PC Gamer, og han siger, at vi nu taler med masser af partnere og bliver kontaktet af en masse partnere, der tager udfordringen op med at Hvordan ser fremtiden ud for Baldur's Gate-franchisen? Jeg holder lige en pause for Ben et øjeblik, så han ikke taler. Så vi håber bestemt ikke, at det er endnu 25 år, som det var fra Baldur's Gate 2 til 3, jeg tror, det teknisk set er 23 år, men vi vil ikke hade Eugene for det, før vi svarer på det, men vi vil tage os god tid og finde den rigtige partner, den rigtige tilgang og det rigtige produkt, der kan repræsentere fremtiden for Baldur's Gate. Det tager vi meget, meget alvorligt, som vi gør med alle vores vores beslutninger omkring vores portefølje. Så i bund og grund var der et skifte fra Baldur's Gate 2 til 3 under alle omstændigheder. BioWare tog sig af de to første spil, og så blev Baldur's Gate 3 annonceret."

"år siden, og det er først lige udkommet nu. Ikke sådan at forstå, at det tog så lang tid, men det var oprindeligt droppet, og så samlede Larian det op, og så kom der et spil med tidlig adgang.
i 2020 og så i 2023 blev det endelig lanceret fuldt ud, og det blev lanceret tidligt, fordi det ikke at blive slået af Starfield, og den endte med at slå Starfield. Historien omkring dette spil er bare sindssyg i almindelighed. Som du sikkert ved, hvis du har set nogle af de andre ting, Jeg er en stor fan af Baldur's Gate 3, som mange andre er, men jeg synes bare, det er fascinerende."

"hele balladen om, hvordan dette spil blev til. Jeg tror, at uanset hvad, så er der altid være mere interesse for Baldur's Gate, især når Larian er involveret, men uden Larian tilknyttet, tror jeg, at der vil være behov for et bestemt navn af en lignende kaliber knyttet til et projekt eller nogen, der siger, at vi vil gøre det som Larian gjorde det. Betyder det, at vi kommer til at se lignende succeser? Nej, jeg tror, Baldur's Gate 3 var en døgnflue. Ikke sådan at forstå, at det er et dødt spil nu eller noget i den stil."

"det er stadig elsket for det meste, men det virker som om lynet slog ned, og uden Larians slags magi, der arbejder på det, er jeg ikke sikker på, hvad der vil ske, men det er gode nyheder for Baldur's Gate IP, og det er godt nyt for Larian som helhed. Under alle omstændigheder, lad mig vide, hvad du synes.
af Baldur's Gate 3, hvad du vil se i Baldur's Gate 4, hvis der er et, og jeg vil sørge for at opdatere jer med alle disse nyheder og meget mere i en ny GRTV snart. Vi ses."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere