Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Embracer Group opdeles i tre enheder

Embracer Group er nu kendt som Asmodee Group, Coffee Stain & Friends og Middle-earth Enterprises & Friends.

Audio transcriptions

"Hej, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er som sædvanlig Alex, der tager dig gennem de seneste og bedste inden for alt fra gaming, gear, tech, underholdning, hvad du end kan lide, hvad du elsker, så har vi det altid her til dig på GRTV News og i den bredere Gamereactor netværk som helhed. Så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusivt indhold og meget mere, så sørg for at tjekke det ud, uanset hvor du får din Gamereactor fra, vi har den i masser af regioner, masser af sprog, så jeg er sikker på, at vi kan finde noget, der passer til men uden yderligere omsvøb har vi en stor historie i dag, vi har en stor forretningshistorie, så intet som, du ved, vi taler ikke om, at GTA 6 er blevet annonceret eller noget i den stil eller GTA 7, nu hvor GTA 6 er blevet annonceret, men Embracer Group, det store firma, der plejede at eje Sabre og Gearbox og den slags før for nylig..."

"en slags omstrukturering, har besluttet, at det er, ja, har annonceret, at det splitter i tre separate enheder. Disse vil være Asmodee Group, Coffee Stain & Friends og Middle Earth Enterprises & Friends, og de vil udgøre den nye struktur i Embracer.
og de vil på en måde erstatte Embracer, som vi kender det, tror jeg. Dette kommer fra en pressemeddelelse fra Embracer selv, hvor administrerende direktør Lars Wingfors grundlæggende forklarede i detaljer, hvordan dette kommer til at se ud, jeg har bare plukket et par citater ud i dette stykke, fordi jeg tror, at det ellers bare ville være en kopi og indsættelse af pressemeddelelsen som ingen rigtig gider læse, fordi den er ret lang. Jeg gik det hele igennem og ja, det er en masse frem og tilbage på de samme punkter om, du ved, hvordan det er bliver delt op, og hvordan det kommer til at se ud i fremtiden. Dybest set vil Asmodee være den slags bordpladeudvikler for Embracer, Coffee Stain & Friends kommer til at se på gaming og alt det jazz, du ved, dybest set bare en slags hovedudvikling af gaming og så er Middle Earth & Friends på en måde også gaming, men det etablerer også flere af de store IP-ting, de virkelig triple A-ting med Formidable Partnerships og selvfølgelig fordi de stadig ejer rettighederne til Ringenes Herre og Embracer, de er vil de malke dem for alt, hvad de kan få. Som jeg sagde, har vi tidligere set Saber Interactive, Gearbox tror jeg også forlader Embracer og enten fandt sig en ny køber eller blev helt uafhængige, og det ser ud til, at Embracer efter en slags 2021 efter at have foretaget disse enorme opkøb, nu bakker ud af det og går i gang med en omstrukturering."

"Den uheldige bivirkning af dette er, at en masse mennesker mister deres arbejde, hvilket er altid uheldigt, når noget som dette sker med omstrukturering. Det er aldrig til at være dem, der forårsagede omstruktureringen, der ender med at miste deres arbejde, men du ved, det er bare min personlige opfattelse af det. Under alle omstændigheder er det et stort skridt for Embracer, det er noget, vi sandsynligvis kommer til at tale om i et stykke tid, når vi alle får vant til at kalde det Asmodee, Coffee Stain og Middle Earth and Friends. Disse er underlige navne, synes jeg personligt, men ja, jeg tror, det bliver interessant at se hvad der kommer fra Embracer, eller ikke Embracer, tror jeg, når vi går ind i fremtiden. Lad mig lige vide, hvad du synes om det. Hvad synes du om, at Embracer deler sig op i tre? Tror du, at vi kommer til at se så stor en forskel, eller tror du, at det er kommer til at forblive den samme? Og vi ses i morgendagens GRTV News-video. Vi ses."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere