Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Motorola Edge 50 Pro (Quick Look) - stylet til at inspirere

Den seneste flagskibsindsats fra Motorola kan prale af en mere kraftfuld samling af kameraer, opdateret hardware, en kantløs skærm og kommer i en samling af Pantone-stilede farver.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look. Jeg kan godt lide Motorola-smartphones, jeg har gjort i lang tid. Jeg synes, at især når de er aggressive med deres prissætning modeller, som de tidligere har gjort på nogle Edge-modeller, kan de gøre rigtig gode ting."

"For nylig afslørede de Edge 50-familien, som grundlæggende bare er Edges for i år. Og som traditionen byder, kom de med en række forskellige modeller.
Så der er en Neo, som er en slags mid-ranger. Der er Pro, som er den, jeg har.
foran mig her. De har også lavet en mere avanceret Ultra. Så dybest set bør du se på dette som en slags hovedflagskibsmodel, men der er tydeligvis nogle huller, hvor de er nødt til at udfylde ved at tilbyde en mere luksuriøs Ultra-variant til flere penge. Så det er en god idé, den er ikke billig, men den er helt sikkert i samme prisklasse som OnePlus 12R, Nothing Phone 2, eller måske en smule mindre end den almindelige Pixel 8. Så bare behold den i tankerne, når vi gennemgår specifikationerne. Det første, du sikkert ser er dette bagplade-look. Jeg kan ikke lide det. Det er der ingen her på kontoret, der gør. Og.., Jeg er meget usikker på, hvorfor de sendte det ud til anmelderne. De har tydeligvis lagt en masse indsats i det. Så jeg er altid, jeg er elskværdig, og jeg er på en måde elegant taknemmelig for, at producenterne forsøger at gøre op med, hvad disse små, anonyme, firkantede smartphones er."

"lavet af, det være sig når Apple laver skinnerne af titanium, hvilket er et lille skridt men et sejt skridt, til når producenterne for eksempel laver bagplader af kunstlæder i stedet. Jeg elsker det, når vi udfordrer vores opfattelse af, hvad en smartphone skal være, det være sig med foldbare eller bare ved at bruge forskellige materialer. Men her er de tydeligvis gået lidt for langt. Jeg burde sige, at man kan få en, der hedder Black Beauty, tror jeg, og noget, der hedder en Lavender Luxe, Lavendel? Jeg kan ikke helt huske det. Pointen er, at de to varianter passer til hinanden."

"med disse imiterede veganske læderagtige bagplader, og de ser dejlige ud. Jeg har ikke haft en i hånden, men jeg elsker disse bagplader i imiteret vegansk læder. Det er varmt, det er rart at røre ved. Igen.., Det er en anden version, men det er ikke den her. Den hedder, tror jeg, Moonlight Pearl, og den er tilsyneladende designet af Mazzuccelli i Italien. Det lyder alt sammen godt, men det gør det ikke."

"særlig godt ud. Den har også denne kamera-mesa her, som er blendet ind i telefonens hovedlinjer i stedet for at være forvist til sin egen kamera-mesa. For eksempel, Jeg har stadig Xiaomi 14 Ultra her, som jeg har valgt at læne mig mere op ad kameraet som en telefonting, som jeg bedre kan lide. Men uanset hvad, så vil jeg gerne have, at Motorola tager flere chancer med deres telefondesign, måske som dette, men ikke præcis dette i fremtiden, fordi de har fat i noget godt ved at tilbyde noget anderledes. Det er bare det, at dette anderledes er ret grimt. Men igen, lad os gå tilbage til det, Motorola normalt gør og gør meget godt."

"De tilbyder aggressive priser, og så har de et sæt cool specifikationer, hvor der naturligvis er kompromiser, men hvor det overordnede billede af telefonen er godt. Det er den det samme her. Så vi har IP68 støv- og vandtæthed. Det er godt. Den har 125 watt opladning med en oplader, der følger med i æsken. Den er god. Den har trådløs opladning på 50 watt. Ja, det har den. Så er det nu, Normalt giver man afkald på IP-certificering og trådløs opladning i budgetvenlige modeller, hvilket du ikke gør her, hvilket er fantastisk. Du får Wi-Fi 6E, ikke det hurtigste der findes, men stadig rigeligt."

"Bluetooth 5.4, alt det er godt. Nu er det tid til at gå på kompromis. Hvad giver du afkald på? Snapdragon 7 Gen 3, ikke 8 Gen 3, 7 Gen 3. Vil du bemærke det? Nej, så tænk ikke engang på det. Det kommer du ikke til. Ikke i dag-til-dag præstation, i det mindste. Og selv sidste år, da folk testede Genshin Impact mod, da Snapdragon 7 Gen 3 var den nyeste og hotteste SoC på markedet, ja, så var den god nok og vil fortsat være god nok og understøttes ordentligt i lang tid. Op til 12 gigabyte af LPDDR4X RAM, ikke 5X, hvilket du nok ikke vil bemærke, især ikke når der er 12 gigabyte af det, afhængigt af, hvad du laver, selvfølgelig. Du får 256 gigabyte UFS 2.2-lagerplads, hvorimod nogle flagskibe er i 4.0. Det vil du måske bemærke. Vi har set det både i benchmarks og i reelle præstationsmålinger."

"målt på, ligesom, anmeldelser på det tidspunkt, men ældre lagringsmuligheder kan faktisk ikke skade særlig meget, men det kan gøre en vis skade, afhængigt af hvad det er, du gør ved dit særlige arbejde for dit, til et bestemt dagligt flow. Batteriet, 4.500 milliamperetimer, hvilket naturligvis ikke er det største, der findes. Xiaomi Fortune Ultra, som vi tog et kig på for et øjeblik siden, har et batteri på 5.000 milliamperetimer batteri, og vi har set telefoner, der endda er større end det. Men med min begrænsede test vil jeg kunne sige, at det stadig er en smartphone, der holder halvanden dag eller deromkring. Og med denne hurtige opladning havde jeg egentlig ikke så meget imod det. Dette er skærmen. Der er ikke noget iboende anderledes her. Det er en 6,7-tommer P OLED, og Motorola har fået meget god feedback på deres P OLED-skærme. Den kører 1,5K ved 144 hertz, hvilket naturligvis er fantastisk. Den producerer 10-bit farver og topper ved omkring 2.000 nits maksimal lysstyrke. Meget flot, og naturligvis, som med mange andre Motorola-telefoner, er den Pantone-valideret. Der er en ny brugergrænseflade. Jeg har kun rodet en lille smule med den."

"med den, men den hedder Hello UI. Og du skal ikke være bange for, at den skifter fra den gamle Moto til Hello UI.
for det er stort set det samme. Meget standard, meget subtilt, kun et par forskellige detaljer, og de er alle ret gode. Her bagpå har vi et tredobbelt kamerasystem. Heldigvis har de denne gang droppet at give os en åndssvag makro og har holdt sig til en rigtig tele. Det betyder, at vi får en 50-megapixel f over 1,4 hovedsensor med optisk billedstabilisering. Du får en 13-megapixel 120-graders ultra-wide, og endelig en 10-megapixel 3x optisk telefoto. Motorola siger, at dette er det første Pantone-validerede kamera, hvilket naturligvis betyder, at Pantone, som er en virksomhed der generelt beskæftiger sig med farvevidenskab og validerer forbrugerelektronik baseret på, hvor tæt på livet det er i stand til at efterligne korrekt farve, ja, det er tilsyneladende første gang, at de er farve validerer billeder, der er taget i enheden, normalt er det f.eks. skærme."

"Og helt ærligt, i min begrænsede kameratest kunne jeg ikke rigtig se forskel. Det er det samme slags semi-mid-ranger til semi-high-end smartphone, hvor hvis du giver den nok lys, vil den producere fine fotos med et ordentligt højt dynamisk område og med okay ydeevne i nattilstand, afhængigt af de forskellige scenarier. 120-graders ultra-wide er en smule smalt, 3x optisk tele er ved at være lidt forældet, og vi vil gerne have, at den starter ved 5x for at være rigtig nyttig til zoomoptagelser, men bortset fra det, er den fin. Du kan stole på den til billeder af din babys første skridt, eller tage billeder af dine kæledyr, eller til fester, og i meget forskellige lysscenarier, vil det fungere fint. Der vil naturligvis stadig være kameraer derude, som har meget større alsidighed, både i zoom, i FOV, i antallet af objektiver, i antallet af optagelsestilstande og farveprofiler, men det vil hovedsageligt få arbejdet gjort, og for det fortjener Motorola en slags kredit."

"Den er stadig billigere end de fleste af konkurrenterne, og det er mere end et godt valg.
en Pixel 8, fordi du får en mere Google-agtig softwareoplevelse sammen med en ordentligt bedre kamera på grund af nogle af de computerbaserede efterredigeringer, som det foretager undervejs, Det er et godt bud, og det er ærligt talt kun fordi, at noget som Nothing Phone 2 bare har mere stil og er mere succesfulde i at udfordre den måde, vi bruger vores telefoner på, men opladningshastigheder, specifikationer, opbygning og håndfølelse, så gør Motorola det godt."

"Mange tak, fordi I så med."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere