Dansk
Gamereactor
Videos
Sonic Frontiers
HQ

GRTV News - Sonic Frontiers 2 rygtes at være under udvikling

En efterfølger til platformspillet er angiveligt i værkerne på Sonic Team.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. I dag skal vi være tale om lidt af et rygte, men det er et spændende et, især hvis du kan lide Segas berømte og mest ikoniske figur Sonic the Hedgehog, for der er et rygte, der i øjeblikket går der siger, at Sonic Team i øjeblikket er i gang med at udvikle Sonic Frontiers 2. Og nu vi ved ikke, hvilket udviklingsstadie det er i, så det kunne være, at de har været arbejdet på det i et stykke tid, det kunne være, at de lige er begyndt at arbejde på det, hvem ved, men pointen er, at der er oplysninger fra to slags dokumenterede insidere om, at Sonic Frontiers 2 er i aktiv udvikling, så lad os på den baggrund se lidt nærmere på det."

"Rygterne siger, at Sonic Team er i gang med at udvikle Sonic Frontiers 2. To anerkendte insidere siger, at det er uden at give flere oplysninger om dette projekt. Så efter succesen med Sonic-filmene ser det ud til, at Sega og Sonic Team har fået ny selvtillid, og efter to årtier med vilde ujævne Sonic-spil har pindsvinets seneste eventyr været så meget desto bedre, og de har vi har haft nogle gode Sonic-spil på det seneste, bl.a. Sonic Mania og sidste års Sonic Superstars."

"men alligevel, ja, måske er det mest bemærkelsesværdige af disse Sonic Frontiers fra 2022, og mange har håbet på på en efterfølger, og måske er den på vej. Den ofte betroede insider Daniel Rickman har afsløret via sin Patreon-konto, at Sega i øjeblikket arbejder på Sonic Frontiers. Så dette gjorde naturligvis mange fans glade, men det er stadig et ubekræftet rygte, som fik en bruger til at spørge den berømte kyndige Sega slash Atlus-insider, om han eller hun havde hørt noget om det."

"så personen bag kontoen svarede, at det var korrekt information, og derefter fortsatte titlen er en efterfølger til Frontiers i gameplay-stil, men navnet kan ændre sig Frontiers var Rangers, indtil det blev annonceret, selvom det stadig kun er et rygte, disse to kilder plejer at være gode, og forhåbentlig får vi lov til at vende tilbage til Sonic Frontiers-verdenen i ikke så fjerne fremtid, så ja, det er ret spændende. Så ja, Sonic Frontiers får angiveligt en efterfølger."

"vi er ikke helt sikre på, hvornår den kommer, hvilket udviklingsstadie den er i, om den vil være Sonic Frontiers 2, eller om det kommer til at hedde noget helt andet?
men det ser ud til, at den nuværende tendens med um Sonic-agtige projekter, som vi ser Sega har mange flere planer for deres blå pindsvin."

"for sit blå slør øh inklusive en opfølgning på Sonic Frontiers 2, hvis disse oplysninger skal være troet. Nu er det jo ikke det eneste Sonic, vi har at se frem til i år...
er et ret stort år for Sonic-fans, fordi vi har lad mig se, om jeg kan få navnet på det rigtigt Sonic Generations eller Sonic X Shadow Generations, tror jeg, det er, som dybest set er en remaster."

"af Sonic Generations, bortset fra at det også har nogle Shadow-ting, og det er dette kommer, antager vi, før Sonic the Hedgehog 3-filmen, som får premiere i biograferne sidst på året.
december, så der er masser af Sonic-ting, hvis du er fan af det, samt det faktum, at senere på ugen Knuckles-showet udkommer på Paramount plus, hvis du vil se vores tanker om det, kan du finde vores anmeldelse af Knuckles-serien på din lokale Game Rector-udgivelse, men ja, det er alt."

"Lad os vide, hvad du er begejstret for, eller hvad du har på hjerte i dagens episode af GRTV News.
dine tanker om denne sag ser du frem til flere Sonic-ting tror du, at Sega bør komme videre fra det blå pindsvin, så fortæl os om det i kommentarerne nedenfor, men ja, ellers Jeg er tilbage i morgen med ugens næste GRTV-nyhed, så hold øje med den, og ellers håber jeg..."

"I nyder resten af tirsdagen, og så ses vi til den næste. Pas på jer selv."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere